Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatkaona

Podrywa mnie żonaty facet

Polecane posty

Gość mężatkaona

Tzn rzuca jakies aluzje że gdzies byśmy mogli razem wyskoczyć, że mnie gdzies zabierze. Po co to robi? Wiem, ze na pewno nie szuka miłości, ale czy to znaczy że mu się podobam?(nawet jesli chodzi tylko o seks) czy jestem dla niego atrakcyjna? Nie bójcie się nie chce mu zniszczyć związku ani sobie. Chce tylko wiedziec czy podobam się mu czy po prostu żonaty wyrywa jak leci?

Gość gość
ojejku dóópczyyć chce na boku i tyle kobieto z księżyca spadłaś?

Gość gość
a co ? my mamy ci powiedzieć czy mu sie podobasz?

Gość mężatkaona
OK dupczyć ale czy podrywałby jakąś która by mu się nie podobała czyli wszystko jedno jaka aby zadupczyć?

Gość gość
nie ty go interesujesz tylko twoja pipcia

Gość mężatkaona
Aha czyli czy to ja czy inna postąpił by tak samo. Nie ważne czy atrakcyjna czy nie tak?

Gość gość
jasne jak kazdy a skoro Ty zauważyłaś że patrzy za tobą (czyli ty za nim też) to uznał żeś łatwa do zdobycia

Gość mężatkaona
To mnie pocieszyliście a już myślałam, że moge się komuś podobać i moge kogoś pociągac fizycznie a tu jednak nie jestem pociagająca tylko odebrał mnie za łatwą :(

Gość gość
olewaj go i nie zwracaj uwagi zobaczysz co będzie dalej:)

Gość mężatkaona
Ale mi nie zalezy na nim ja mam meza ona ma zone tylko wiecie każda kobieta chciałaby byc atrakcyjna w oczach inncyh mezczyzn chociażby dlatego zeby i mąz wiedział ze ma fajną kobietkę a tu wyszło że on mnie odebrał jako łatwa a nie atrakcyjną smutne

Gość gość
skąd wiesz że Cie odebral jako łatwa no chyba ,ze dalaś powody

Gość mężatkaona
Nie dałam powodów nawet nie wiem jak można dawać powody, że się jest łatwą? Ale tutaj tak wszyscy piszą więc takie wyciągnęłam wnioski. :(

Gość gość
a ładny aby jest ? poczekaj co bedzie dalej i ukradkiem obserwuj

Gość gość
chyba bardzo na niego lecisz skoro tak sie przejmujesz jak Cie odebrał itp., ogarnij się on ma żone i co najwyzej szuka laski do seksu a Ty masz męża, żenada

Gość mężatkaona
Fakt podoba mi się jego kolega nie on i ale chce byc atrakcyjna w oczach innych facetów tak po prostu i szkoda mi sie robi gdy pomyślę że jego kolega może myśleć o mnie tak jak on. Po czym poznać łatwą kobietę co mogłam takiego zrobić ze tak mnie odebrał przecież mam obrączkę na placu :(

Gość gość
Powaliło cie czy taka z ciebie desperatka łaknąca uwagi kogokolwiek? Maż ma cie gdzies czy co?

Gość mężatkaona
gość 22:53 powiedzmy niby mnie kocha, ale czuję że gdyby miał trochę zazdrości i wiedział ze jego kobieta jest atrakcyjna to by się bardziej starał. Ja nie jestem pewna czy jestem atrakcyjna jeszcze dla kogoś. Przed ślubem miałam powodzenie podobałam sie mezczyznom, ale mąż nigdy nie daje mi odczuć że jest zazdrosny. Przy nim chyba przestałam wierzyć w siebie. Nie che iśc z nikim do łóżka chce czuć że się podobam czy to coś złego?

Gość gość
desperatka

to naturalne że lubimy się podobać i czuć atrakcyjne, a skoro robi takie aluzje to widocznie mu się podobasz , ale zachowaj honor i badź obojętna

Gość męzatkaona
Dziękuje jutro powiem mu można sobie poflirtować pożartować ale niech nie liczy na to że gdzieś wyskoczymy razem ja mam męża on ma żonę i tyle koniec tematu.