Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile osob poznaliscie przez internet

Polecane posty

Poznałem kobietę przez internet. Mieszkała w moim mieście. Ma męża, ale on rzadko uprawia z nią seks, więc poszukiwała sobie faceta. Spotkaliśmy prawie pół roku. Wynajmowałem saunę w godzinach lanczu na kilka godzin. Bardzo lubiła seks oralny, zwłaszcza kuni. Jej mąż nigdy tego nie robił, a ja zawsze zaczynałem od kuni, aż dopóki ona nie zacznie wołać ))) Oraz zawsze zakończałem do buzi ))) Ale znalazłem nową pracę, wyjechałem do innego miasta, zapoznałem tam inną kobietę, żeniłem się... Na tym ten związek się skończył. Ale zostaliśmy przyjaciółmi, kiedy bywam w starym mieście spotykamy się w kawiarni, pijemy kawę, gawędzimy o wszystkim. Ale tylko...

Gość gość
Mamuty sa gruboskorne

Gość gość
Grubość skóry mamuta jest wprost proporcjonalna do jego uczucia zazdrości. Mają jednak ogromne serce i dobrą pamięć . Dobre wspomnienia zawsze przeważają nad złymi.

Gość gość
Realnie.... 5.Płci męskiej.I żaden nie kłamał w mailach.

Gość drp
To pewnego momentu, w życiu bym nie przypuszczał, że się na coś takiego zdecyduję. Ale takie spotkania mają w sobie coś bardzo intrygującego. Miałem około 10 takich spotkań... Jedne mniej udane, inne bardziej, ale generalnie było fajnie.