Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszly narzeczony

Tragedia przez tanie linie

Polecane posty

W sobote mialem przyleciec do Polski i oswiadczyc sie mojej jedynej. Nic jej nie mowilem ale domyslala sie, tego nie mozna ukryc. Zaczelo sie od opoznienia. Potem wpuscili nas do samolotu gdzie przesiedzielismy ponad godzine. W koncu odwolali lot. To pierwsza tragedia. Druga to to, ze jak wsiadalem to wylaczylem komorke - za Chiny nie moglem (nie moge do teraz) jej potem wlaczyc. Tragedia trzecia - do Polski dotarlem dopiero w Niedziele rano. Moja jedyna obrazona na smierc - nie chce mnie widziec, nie chce rozmawiac. "Czy ja wiem jak ona sie teraz czuje ?", "Takie numery w przedszkolu", "Jestem nieodpowiedzialny" itd. Musi sie teraz zastanowic. A ja bez zastanowienia juz nigdy nie polece tanimi liniami.

Gość gość
ja latałam tanimi liniami przez lata i zawsze byłam zadowolona. Loty odwołuje się również u droższych przewoźników.

Gość gość
Tragedia? Człowieku. Dziękuj Bogu. We wspólnym życiu nie takie tragedie się zdarzają. Za wszystko, koklusz i gradobicie będzie obwiniać cię przyszła małżonka? Wygląda na to, że to rozkapryszona pannica myśląca tylko o swoim palcu serdecznym, czy tam gdzie się nosi te stygmaty narzeczeńskie. Ona się musi zastanowić? To raczej ty po jej reakcji masz temat do zastanowienia i to bynajmniej nie o transporcie.

Gość gość
typowa zolza

Gość gość
to ona zachowuje sie jak przedszkolak

Gość gość
Powiedz jej że przecież mogła po ciebie przylecieć. Na miotle ;)

Ludzie, zlitujcie sie ! Mama tez mi wczoraj powiedziala; "Zastanow sie, czy ona jest ciebie warta". Naprawde jest az tak zle ?

Gość gość
Idź, ucałuj ten samolot w opone i zapal mu kadzidełko. Chyba uratował ci życie.

Gość gość
Taaa, no bo to twoja wina....daj sobie spokoj z taka "ukochana". Zrozumialabym jakbys poszedl balowac z kolegami, zamiast sie z nia spotkac...

Gość Teo_door
nie jecz jak baba ja mialem randke wczoraj i bylo kul

Gość gość
Ile było kul? ;)

Gość siedmiorakie dary
ty wiesz ja wiem

Sam juz nie wiem. Nie chce podejmowac pochopnych decyzji. Chociaz jak tak myslalem przez cala noc, to mnie wscieklosc bierze. Mogla byc zla, ale zeby az tak ? Koledzy tez mowia, odmowila ? Noto pa lalunia, idz sie bujac. Drugi raz by juz nie probowali. Tylko ich nie laczy to co mnie z nia. 6 lat to nie 6 minut. Zal.

Gość gość
później bedzie tylko gorzej skoro juz teraz nie rozumie uciekaj facet i to szybko nie zabiegaj o nią

Gość gość
pochopną decyzją bylby ożenek z nią

Gość gość
z tym samolotem to Opatrzność nad Toba czuwa. Tylko musisz prawidłowo odczytać ten znak. Częśc ludzi tego nie potrafi i potem maja pretensje o zrabane życie, nie wiadomo do kogo. :O

Gość gość
powinna sie cieszyc ze tylko tyle a nie katastrofa lotnicza.dziwna laska

Gość gość
odwoluje sie loty z jakiegos powodu

Przyrzeklem sobie, ze sie pierwszy nie odezwie. Do Soboty jestem w Polsce, jak nie przyjdzie pierwsza, to faktycznie, niech sie idzie bujac.

Gość gość
mogla sprawdzic w internecie ze lot odwolany a nie obrazac sie

Gość gość
Przyrzeklem sobie, ze sie pierwszy nie odezwie i tak trzymaj bo teraz to ona Ciebie powinna przeprosić

Gość gość
Gdyby ta dziewczyna miala troche oleju w glowie, to sama by sprawdzila w internecie, że ten samolot w ogole nie wystartowal. Ale może cię kręcą laski analfabetki, które tylko fochy potrafia strzelać. Teraz ty się obraź i nie odzywaj się wcale, zobaczysz jak szybko przyleci z powrotem. (jeśli faktycznie nadal ci na niej zalezy)

Gość gość
jak przyjedzie do Ciebie to jej powiedz że musisz sobie wszystko przemyslec i wylec w sobote bez żadnych deklaracji

Gość gość
oj to chyba prowo, bo mylisz się w zeznaniach :D Raz piszesz że w Polsce wylądowałeś w niedzielę rano, a potem, że od soboty się nie odzywasz a od tego dnia jesteś w Polsce..

Gość gość
a gdzie ty wyczytales ze jest OD soboty w PL, DO soboty jest w PL...

Czy to forum dla pisowskich analfabetow ? Gdzie pisalem, ze wyladowalem w Niedziele rano ? Przyjechalem, na szczescie znalazlem okazje w blabla. Pech chcial, ze zadzwonilem z komorki dziewczyny ktora jechala z nami. Moja nie odebrala a jak odzwonila w nocy to akurat sie zdrzemnalem i odebrala ta dziewczyna i powiedziala mojej, ze nie moze mnie dac bo akurat zasnalem. A wracam w sobote, powrotnym. Az strach sie bac.

Gość gość
no to najważniejszego nie napisałeś haha nie mogłes wziąc tel. jakiegoś gościa tylko dziewczyny

Gość gość
daj spokój po co ci taka rozkapryszona panienka poczekaj az ona się odzwie a jak się nie odezwie to sajonara

Gość gość
Jakby byla inteligentna to mogla by sprawdzic lot i sie zorientowac, ze zostal odwolany. Poza tym mysle, ze to prowo albo autor jest tez glupi jak but. Jak dzwonil z komorki jakiejs obcej dziewczyny i sie nie mogl dodzwonic to chyba kolejnym logicznym krokiem jest wyslanie smsa z wiadomoscia co i jak.

Gość gość
Dokladnie! Skoro udalo mu sie znalezc transport i osobe z telefonem to mogl normalnie wyslac dziewczynie wiadomosc. Smierdzi prowokacja lub idiotyzmem autora na kilometr. Jesli to jednak prawda to on i ta narzeczona sa siebie warci, obydwoje lekko niedociumciani