Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do staraczek o brzusio

Polecane posty

Gość gość

Witam Was kochane. Potrzebuję waszej rady i doświadczenia (może któraś z Was miała podobnie). Staramy się o maluszka. Cykle mam 30-35 dniowe. Jestem w 31 dc. Do @ 4dni. W tym cyku jest inaczej niż w innych bo nie mam pms, ani żadnych sygnałów na @- gdzie zawsze już po owulacji zwijałam się z powodu bólu piersi. W połowie cyklu pojawił się śluz płodny,lewy jajnik kłuł promieniując aż do nogi (nie mam torbieli, hormony ok, jestem zdrowa).Od domniemanej owulacji śluz zmienił się na mniej rozciągliwy ale mleczny. Czasami biegam sprawdzać czy to nie @- ciągle jest mi mokro. Piersi nie bolą nic a nic (?!) Czasami pokłuje jajnik- raz jeden raz drugi. Test robiłam 25dc nie mogłam się powstrzymać i oczywiście ujemny. Nie mam odwagi zrobić drugiego i czekam do 35 dc- pójdę wtedy na betę. Ale czy może któraś z was tak miała, że właśnie w udanym cyklu nie czuła nic, nawet objawów na okres? Mogę mieć jeszcze nadzieję??? Pozdrawiam was kochane i miłego poniedziałku...

Gość gość
Ja się cały czas staram o brzusio, żrę ciacha, czekolady a przytyć ni czorta nie mogę :(

Gość gość
Wchodze myśląc ze przeczytam jakiś obelżywy wpis na temat sraczek a tu prawdziwa staraczka o brzusio :-o

Gość gość
Do kogo k***a? Trochę szacunku do starających się o dziecko! Jak chcesz brzusio możesz się nawp*****lać potrójnie i za kilka miesięcy brzusio niehybnie się pojawi

Gość załamanaAda
Ja ci powiem co zrobić zeby zajść szybko w ciąże :) NIE STARAĆ SIE I NIE MYŚLEC TAK O TYM ! Wyluzuj sie i pomysł ze to juz niedługo .. Kochając sie nie myśl tak o tym tylko sup sie zeby ci było dobrze .. Im bardziej bedziesz wyluzowana tym szybciej zajdziesz .. A kochajcie sie w dni cyklu i obok najlepiej .. :)

Gość gość
Starajace sie o dziecko na kafe są tak samo zalosne i infantylne jak autorka tematu

Gość spi3rdalaj
Nie wierzę, że naprawdę to napisałaś... dramat Do wszystkich się zwracasz per kochana/kochany? Jesteś pewna, że kochasz się z mężem, a nie serduszkujesz? Tobie również miłego dnia kochana STARACZKO O BRZUSIO

Gość gość
Ja w tym cyklu co zaszlam w ciaze to poprostu czulam ze w niej jestem wiedzialam na 100% zrobilam test 27 dc ujemny ale wiedzialam ze to za wczesnie i poczekalam jeszcze 4 dni wynik pozytywny druga kreska blada ale byla. Mialam nabrzmiale piersi bylam strasznie nerwowa i mialam dziwne ciagniecie w podbrzuszu. Niestety za pare dni poronilam byl to poczatek 5 tygodnia ciaza biochemiczna :(