Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak długo jest wazne skierowanie do lekarza specjalisty?

Polecane posty

Gość gość

mam skierowanie wypisane dnia 28.X.14,lekarz zaznaczył pilne ale sprawy osobiste przysłoniły mi sprawy zdrowotne,czy dziś uda mi się zarejestrować na to skierowanie?

Gość gość
miesiąc

Gość gość
Ja tez miałam wypisane skierowanie w październiku do laryngologa pierwszy termin mi minął bo zapomniałam musiałam rejestrować się rejestrować jeszcze raź w zeszłym tygodniu i wszystko było okej.

Gość gość
oby ,bo mam do neurologa i faktycznie zle się czuję ,tyle że międzyczasie zmarła moja mama i nie miałam głowy do lekarzy. dzieki za odp.

Gość gość
dzis mozesz sie nie zarejestrowac bo np. przychodnia w której ja pracuje jest zamknieta za 1 listopada poza tym skireowanie jest wazne do 3 miesiecy

Gość miła jak zawsze
miesiąc

Gość gość
nie masz racji i wprowadzasz w błąd wiem, bo pzreciez codziennie przyjmuję skierowania od pacjentów pacjent z wystawionym skierowaniem musi się pojawić w przychodni tzn. pokazać skierowanie i zostać zapisanym do 3 miesięcy od daty wystawienia jeąli autorka nie zrobiłaby nic z tym skierowaniem ic zekała dłużesz na rejestrację to skierowanie trzaba by było wystawić raz jesczze, a jak pójdzie z nim teraz sie zarejestrować, to ono już będzie wprowdzone do dokumentacji nawet jeśli wizyta odbędzie się w 2016r.

Gość gość
pracuje w przychodni i potwierdzam, że skierowanie jest ważne bezterminowo

Gość gość
na razie to próbuję sie dodzwonić ,z zerowym skutkiem :( autorka

Gość gość
no przeciez pisałam ci że dziś większosć szpitali i przychodni jest zamknięta w moim szpitalu nikt nie pracuje, administracja, recepcja..nikt

Gość gość
i nieprawda, ze bezterminowo bezterminowo jesli w ciągu 3 miesięcy zarejestrujesz się do danego lekarza, a wizyta moze być nawet za 5 lat i skierowanie nadal bedzie ważne] ale będziesz trzymać to skierowanie w domu przez 5 lat a potem sie obudzisz i pójdziesz sie zarejestrować, to juz nie bedzie ważne

Gość gość
to dziwne, przeciez dzisiaj jest normalny dzień roboczy, w ramach kontraktu przychodnie i szpitale muszę mieć jakiś dyżur. Moja przychodnia dzisiaj do 18.

Gość gość
lekarze w szpitalu mają normalne dyżury, izba przyjęć działa, ewuś też, ale wszystko inne nie. dzień jest wolny za 1 listopada, nie ma recepcji, administracji, dyrekcji, pacjentów itp. ja jadę dziś przyjmować mimo ze poradnia jest zamknięta, ale ewuś normalnie działa a ja muszę sie wyrobić z punktami. pacjenci tylko dzwonią czy na pewno będę , bo jest kartka, ze dziś przychodnia zamknięta

Gość gość
niestety nie udało mi się zarejestrowac w żadnej placówce,skierowanie jest ważne miesiąc,w trakcie tego mc musisz się zarejestrować ,a jeśli zarejestrujesz się na 2017 rok to nadal będzie wazne.Masz po prostu mc na rejestracje,tak mi powiedziała rejestratorka która odebrała tel i kazała dzwonić w środe bo poradnia neurologiczna nieczynna. Nie wiem co mam robic ,chyba pojadę do szpitala na dyżur bo mam zawroty głowy i chodzę jak pijana. autorka