Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka kuriozalna rozmowa ojca z dzieckiem w Barwach Szczęscia

Polecane posty

Gość gość

Siedzę przy kompie, mam włączony tv na dwójce. Gada ojciec z jakąś (na oko) 4-5 letnią dziewczynką, nie wiem o co chodzi, ale wrócił do domu podpity dzień wcześniej no i to dziecko widziało go w tym stanie (ale nie zrobił chyba niczego strasznego). - Córciu, chciałbym cię przeprosić za to w jakim stanie mnie wczoraj zobaczyłaś. - Bardzo brzydko od ciebie pachniało tato - To dlatego, że wypiłem za dużo alkoholu, a alkohol to trucizna - Mogłeś się zatruć tato? - Tak córeczko, przepraszam cię za to. Obiecuję że to juz się nigdy nie powtórzy, wybaczysz mi? :D:D:D :o :o :o Aha. Czyli żyjemy w czasach, kiedy to rodzic musi się wytłumaczyć 4latkowi z tego, że wrócił śpiewający i podpity do domu. Ja pie/r/dolę :o

Gość gość
Taaaa... To jest ta MISJA tvp. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Widziałam to.

Gość gość
To tylko serial histeryczko :D

Gość gość
To tylko serial? A czy ty wiesz ile ludzi, którzy oglądają takie badziewia przyjmuje je jak 1:1 w odniesieniu do życia realnego? To są jakieś wzorce, które przemycają, chcą, żeby ludzie to łykali. Zresztą idę o zakład, że za moment pojawią się tu wypowiedzi o tym, że rozmowa jest jak najbardziej normalna i żaden rodzic nie powinien ukrywać przed dzieckiem, że postąpił źle wracając do domu podchmielony. Paranoja

Gość gość
Jak juz jestesmy przy tym setialu nie denerwuja was te dwa pedaly? Tego nie powinno byc w telewizji

Gość gość
Nooo, i jeszcze oboje są tacy flegmatyczni, na maksa spedaleni.

Gość gość
przede wszystkim to nie ojciec :D To gach mamusi

Gość gość
A co to byli za bohaterowie? Masakra. Misja TVP, a są seriale polskie, gdzie alkohol pojawia się jako cool kilka razy w odcinku, np. Rodzinka :)

Gość gość
a dla was to norma, że ojciec nawalony przychodzi i nie tłumaczy się? Gratuluję rodzinki :)

Gość gość
Jeju, ja nie wiem kto to był, bo tego nie oglądam :D Taka mała, blond dziewczynusia i ojciec (albo gach mamusi, nie wiem, gość wie może lepiej :D ), wysoki, ciemny bruntet (ex Małgosi Rozenek :P ) ;)

Gość gość
Haha pewnie twoj sie tlumaczy przychodzi i mowi corciu wypilem 7 piw 6% o nazwie nie wiem np.lech nastepnie zaczepil mnie kolega i wypilem jeszcze dwa tyskie przepraszam zle zrobilem w tym tygodniu juz sie to nie powtorzy :)

Gość gość
no tak, zapomniałam, że reset alkoholowy w dzisiejszych czasach to norma i nie ma za co przepraszać :D Skoro nawet kampanię wyborczą z czołgania się po chodniku można zrobić, albo z wycieczki do Madrytu. Więc sorry, nie ma za co przepraszać :D Tylko "pedały" powinny przepraszać że żyją, bo to bardziej zniesmacza :D

Gość gość
Mi sie wydaje ze zalezy od nazwy chyba za lecha to sie juz przeprasza i jakos powyzej trzech, ale to trzeba zapytac tej co u niej sie przeprasza niech luknie na sciane i przeczyta regulamin haha

Gość gość
Ja nie jestem zwolenniczką przychodzenia do domu po pijaku na oczach dzieci. Nie jestem za robieniem zakrapianych imprez w towarzystwie dzieci. Ale uważam, że dzieci muszą wiedzieć, że alkohol istnieje i jest przeznaczony dla dorosłych i że nie ma w tym nic nienormalnego, że oni sobie go piją. KULTURA PICIA. Co innego popijanie dla smaku, do obiadu, kolacji, w towarzystwie znajomych, a co innego nawalanie się do nieprzytomności, rzyganie czy wulgaryzmy w takim stanie :o Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której miałabym być 'podchmielona' (czyli w dobrym nastroju, ale nie zataczająca się) i musiałabym się z tego tłumaczyć dziecku :o Bez przesady!!!

Gość gość
Wolalabym ogladac wiecznie n************ych aktorow niz tych dwoch pedalow co sie zapinaja w kakao ..jak masz syna to mu wlaczaj barwy szczescia i jak podlapie to moze zamiast synowej ziecia bedziesz miala

Gość najmądrzejsza we wsi
dziś zrobiłam sobie wolne wiec tez niechcący widziałam :) ja smialam się z tego, jak płaszczył się przed żoną, ciagle przepraszal i obiecywal ze to się nigdy nie powtorzy masakra! przecież wiadomo ze takie seriale w większości ogląda bezrobotne pospólstwo z nałogami a potem taka tępa dzida ryczy po nocach, bo jej mąż zamiast przeprosin wyjezdza z tekstem: "Zamknij ryj i nie marudź, będę chciał to się napije i c***j ci do tego" No nie oszukujmy się ze tak nie jest...

Gość gość
No a jak wez za lecha nie przepros. Ciekawe czy jak w sklepie kupuja alkohol to ekspedientki tez przepraszaja ze ida sie napic haha

dodam, że kątem oka obserwowałam ten serial i jestem w szoku! Tam wszyscy są ciągle jacyś "spiczniali" Wiecznie jakies zatroskane miny, zamartwiają się, przeżywają... A problemy prosto z doopy jak dla mnie

najlepsza była misja Ryśka w klanie "dzieci, umyjcie rączki" :D

Gość gość
Śp rychu dostal z bara i umarl na zawał jakie zycie potrafi byc okrutne

Podzielę się z Wami takim mądrym spostrzeżeniem odnośnie oglądania tv. Przeczytałam o tym w pewnym felietonie w lokalnej gazecie. A mianowicie- kiedyś telewizor był symbolem bogactwa, teraz jest symbolem ubóstwa... (odważna teza :) ) Mądrzy ludzie oglądają tv sporadycznie, wybierając tylko te najciekawsze programy lub nie oglądają w ogóle. Czytają książki, prasę, korzystają z internetu. Ci pozostali, zwykle bezrobotni, na zasiłkach z mopsu czy ogolnie lenie, gapią się w telewizor, oglądając lasujące mózg seriale. Książek u nich nie uświadczysz, lokalnej pracy również, a internet wg nich służy do przeglądania fejsgłupa Ciekawe spostrzeżenie, prawda?

Gość gość
Ja ogladam telewizje, czytam baardzo duzo ksiazek jak i zarowno przegladam rozne ciekawe strony internetowe i jeszcze jednym Cie zaskocze nie jestem bezrobotna wiec jak widzisz jedno nie wyklucza drugiego:) a tobie jesli tv jest nie potrzebne to oddaj tym bezrobotnym na zasilku i beda ogladac seriale caly czas z przerwa kiedy beda musieli isc po zasilek do mopsu..

Gość gość
Do gościa z 10.11.2014 godziny jakiejś w tym dniu, znak szczególny homofob. Nie rozumiem nienawiści dot. pary mężczyzn. Pomijam określenia. Zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą.