Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZABOLAŁO CIE QRWO

Polecane posty

Gość gość
13.22 nie chcę żadnego!czy to tak trudno zrozumieć?mieszkamy razem ale nie ze sobą i tyle,a powody są dużo bardziej skomplikowane niż się wydaje.

Gość gość
jaki fstyt:classic_cool: ażeby stare pryki bawiły się w takie marne prowo :D i to dzień przed świętem narodowym :)

Gość gość
Ty się lecz widać tu doskonale kto jest zepsuty/a wulgarny/a i niewyrzyta/y!dno i wodorosty ,tfuuu.!Świat sie nie kręci na "tych rzeczach"-zrozum to ,i lecz się bo to zakrawa na zboczenie i jakiś sexocholizm!a i jeszcze jedno-juz samo słowo"ogier"-napawa mnie obrzydzeniem...idę stąd niedobrze mi jak to czytam,jestem co najmniej zniesmaczona.!

Gość gość
Jesteś paszczurem i dlatego nikt cię nie chce

Gość gość
takie rozmowy to chyba na priv a nie publicznym forum?

Gość gość
Nie!,to ja nie chcę nikogo!dzieci mi do szczęscia w zupełnosci wystarczą

Gość gość
nie i nie zaboli z takiej desperacji można tylko pobrechtać

Gość gość
szukam jakiej taniej meskiej k***wki zna ktos?

Gość gość
zastanawiające ile adresatek ma ten top :D

Gość gość
smutne jak można nisko upaść

Gość gość
gosc 12:44 tutaj nie ma porzadnych kobiet, tu jest tylko motloch

Gość gość
ten top jest przedłużeniem rozmów z realu ,i karola o tym wie ...dlatego atakuje.

Gość gość
...atakuje Bogu ducha winną pożądna kobietę i matkę dzieci.,której usilnie wmawia rozbijanie cudzych związków.A dlaczego ona miałaby to robić?,czy dlatego ze ma męża chama?myślę ze to nie jest wystarczćjacy powód i czas zrozumieć tym którzy ją "poniżają"ze ona nie ma ochoty na takie rzeczy i że to podłe i wredne!.Są w życiu ważniejsze sprawy!!!

Gość gość
pomyśl kto by się przejmował jakąś szajbniętą dupodajką która nie ma nic lepszego do roboty

Gość gość
nie mam męża :D jołopie pedofilu z fiutem w d***e :D

Gość gość
ale jakiejś dzifce wali na dekiel przez ten dłuuuugi weekend i nawija sama ze sobą :D

Gość gość
hehe a pisałaś, że masz :) nic już nie kumam :(:D

Gość gość
on nigdy by ci suko nie zaproponował sexu !

Gość gość
psie zamknij ryjsko ,uwolnij wielki o***t :D:D:D

Gość gość
a wiesz dlaczego suko

Gość gość
Szukaj ZALOGUJ SIĘ | ZAREJESTRUJ SIĘ DT FORUM STRONA GŁÓWNA FELIETONYZDROWIE I URODASEKS I ZWIĄZKISTYL ŻYCIAKULTURAKUCHNIATV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweZABOLAŁO CIE QRWO Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat ZABOLAŁO CIE QRWO Poprzednie1 2 Następne gość dziś jaki fstytcool.gif ażeby stare pryki bawiły się w takie marne prowo smiech.gif i to dzień przed świętem narodowym usmiech.gif gość dziś Ty się lecz widać tu doskonale kto jest zepsuty/a wulgarny/a i niewyrzyta/y!dno i wodorosty ,tfuuu.!Świat sie nie kręci na "tych rzeczach"-zrozum to ,i lecz się bo to zakrawa na zboczenie i jakiś sexocholizm!a i jeszcze jedno-juz samo słowo"ogier"-napawa mnie obrzydzeniem...idę stąd niedobrze mi jak to czytam,jestem co najmniej zniesmaczona.! gość dziś Jesteś paszczurem i dlatego nikt cię nie chce gość dziś takie rozmowy to chyba na priv a nie publicznym forum? gość dziś Nie!,to ja nie chcę nikogo!dzieci mi do szczęscia w zupełnosci wystarczą gość dziś nie i nie zaboli z takiej desperacji można tylko pobrechtać lapka.gif gość dziś szukam jakiej taniej meskiej k***wki zna ktos? gość dziś zastanawiające ile adresatek ma ten top smiech.gif gość dziś smutne jak można nisko upaść gość dziś gosc 12:44 tutaj nie ma porzadnych kobiet, tu jest tylko motloch gość dziś ten top jest przedłużeniem rozmów z realu ,i karola o tym wie ...dlatego atakuje. gość dziś ...atakuje Bogu ducha winną pożądna kobietę i matkę dzieci.,której usilnie wmawia rozbijanie cudzych związków.A dlaczego ona miałaby to robić?,czy dlatego ze ma męża chama?myślę ze to nie jest wystarczćjacy powód i czas zrozumieć tym którzy ją "poniżają"ze ona nie ma ochoty na takie rzeczy i że to podłe i wredne!.Są w życiu ważniejsze sprawy!!! gość dziś pomyśl kto by się przejmował jakąś szajbniętą dupodajką która nie ma nic lepszego do roboty gość dziś nie mam męża smiech.gif jołopie pedofilu z fiutem w d***e smiech.gif gość dziś ale jakiejś dzifce wali na dekiel przez ten dłuuuugi weekend i nawija sama ze sobą smiech.gif gość dziś hehe a pisałaś, że masz usmiech.gif nic już nie kumam smutas.gifsmiech.gif gość dziś on nigdy by ci suko nie zaproponował sexu ! INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Pozytywny topik dla świeżo zakochanych! sytuacja PATOWA - POMOZCIE PROSZĘ !!! gość dziś psie zamknij ryjsko ,uwolnij wielki o***t smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif gość dziś a wiesz dlaczego suko koko jambo dziś bierzesz w o***t? :classic_cool: czyśćcie to g****o

Gość gość
bo uganiasz sie za męskimi jajami jak wyposzczone zwierze tylko zwierzęta pierrdoolą się byle z czym byle pizzdda nie swędziała skąd u kobiet filozofia że jak wypniesz dupę to nic was nie rozdzieli