Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 U nas prerwa 15 minut do 10h...powyzej 10 h dwie przerwy po 15 minuy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 To dzisiaj ma byc jakaś kasa ? Fajnie by było. U nas przerwa czy pracujesz 6h cz 12h jest 15minut trochę to nie fair Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 u nas to moze 3 razy na miesiąc uda mi się zjeść w pracy - nie mówiąc już wgl o jakiejkolwiek przerwie, pozdrawiam z Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 No dzisiaj powinna być ta zapomoga swiateczna , tak mi się wydaje zawsze przed mikolajkami była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Czy jak ide na badania bo mi sie koncza, nalezy mi sie dzien wolnego? Bo kiero twierdzi ze nie i po badaniach mam przyjsc do pracy, a w ustawowo powinnam miec wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Ja jak miałam badania to też musiałam na 15 być w pracy po badaniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Czy ktoś ma sprawdzone info czy dziś będzie na kontach zapomoga ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Będzie dzisiaj kasa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość5 Napisano Grudzień 5, 2016 Dziewczyny a słyszałyście juz coś o wynikach inwentaryzacyjnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 O jak fajnie, ze ma byc jakiś przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc122 Napisano Grudzień 5, 2016 Dzisiaj kasa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 tyle ile jesteś na badaniach masz mieć logowane do rcpu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 kiedyś w dniu badań należało nam się wolne, a teraz badania mają być wykonywane w trakcie pracy więc przed albo po i normalnie jesteśmy logowane bo ten czas liczy się do naszych godzin pracy więc za to mamy zapłacone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Badania w pierwszej kolejności robi się w godzinach pracy, jeśli nie da się tego tak wykombinować i pogodzić z grafikiem to dzień wolny na zrobienie badań się należy. Dzwońcie do kadr to wam powiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Jeśli idziesz na badania a potem do pracy, to powinnaś mieć ten czas spędzony na badaniach doliczony do godzin pracy. Kierownik loguje ciebie na odpowiednią czynność, wracasz i przelogowujesz się na czynności związane ze sprzedażą. BADANIA PRACOWNICZE ROBI SIĘ W GODZINACH PRACY, A NIE W SWOIM WOLNYM CZASIE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Czy znacie już wyniki inwentaryzacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Nie będzie dzisiaj kasy bo ja zawsZe o 10:30 mam na koncie A nie mam więc nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Dajcie znac jak kasa wpłynie chociaz pewnie bedzie dopiero jutro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Nie pomylilam nic? Chyba premia inwentaryzacyjna ta pierwsza to w styczniu nie w grudniu jest wyplacana? Czy sie myle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 coś dlugo nie ma wyników z inwentaryzacji, ma ktoś już coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 hallo jest kaska w pko ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 pko bp jeszcze nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Na pewno masz doliczony czas badań do czasu pracy. Ja zawsze podaje razem z czasem dojazdu, wychodzi ze 3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 kiedyś na badania musiałyśmy mieć dzień wolny a od kilku lat mamy to robić w "trakcie" pracy czyli przed lub po i normalnie jesteśmy logowane ten czas liczy się do naszych godzin pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Pko ma przelewy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Kasa bedzie jutro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 jest kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 PKO ma zapomogę, 550 zeta, przed chwilą dostałam Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 pko bp ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 PKO mam przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach