Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Jezu jak fajnie mam 550zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Macie już pieniądze z zapomogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Ing? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 U mnie w ing nie ma jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 C A też nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Yupi :) mBank juz ma :) 550 zl- potwierdzam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Ja w mbanku nie mam :/ kurde jak zaginął mój wniosek wysłany poczta to zrobię aferę. Mam gdzieś potwierdzenie z poczty ze wysłałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Czy jest ktoś kto jest na wychowawczym? I czy na wychowawczym też dostanę bo wniosek wypełniałam. Ale nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 ing już zawsze ma o tej porze a tu nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 czy ktoś ma w ing? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 jestem w mBanku i jeszcze nie dostałam przelewu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 W bph jeszcze nie mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 To jest czy nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Tak juz są wyniki inwentaryzacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 ja nie mam;(to jest czy jaja ktoś sobie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Ing wciąż nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Ja w alior banku nie mam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Ing wciąż nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Ja w alior banku nie mam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotroo Napisano Grudzień 5, 2016 Premia inwentaryzacyjna wypłacana jest w grudniu, marcu i lipcu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolka1233 Napisano Grudzień 5, 2016 a u mnie w mbanku jeszcze nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 za te lenistwo w pracy nic nie powinno wam sie należeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 W bzw ktos ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Bzw ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Podobno przelewy poszły pozno. Trzeba po 18 zobaczyć bo wtedy sa ostatnie sesje przychodzące :) wiec spokojnie. Jak do jutra nie bedą to można dzwonić do kadr. Na macierzyńskim tez sie dostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 przynajmniej wszystkiego nie przechleją tak szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 W ing dalej nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Alior już ma na koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Bph ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach