Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

usun臋li temat o rossmannie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj A ja napisze tak ze damy rade 30 layotow tygodniowo ale 艣ci膮gnijcie z****** wydajno艣膰!!!! A obowi膮zk贸w dochodzi a godzin dopisa膰 si臋 nie da!!!! To jak ma to by膰 zrobione??? W ciagu dnia niby nie wolno roz艂o偶y膰 si臋 z layoutem ...trzeba po艣wi臋ci膰 czas kochanym klientom... To kto i kiedy ma to wszystko zrobi膰?? Zapraszam Panie Prezesie na miesi膮c i zobaczy Pan jakie absurdy 艂贸d藕 wymy艣la i jeszcze dostawy, nowo艣ci, promocja co 8-9dni,pvm, zwroty, pakiet,stok i zera, zic i zic kolor贸wka!!!!Ciekawe jak Prezes sobie poradzi?? Jak mamy stosowa膰 sie przy tym wszystkim do procedur BHP i procedury bezpiecze艅stwa? Wiele rzeczy jest poprostu niemo偶liwe. POPIERAM! Dos艂ownie jest tak jak m贸wisz! Dla nich da si臋 wszystko! Ale robienie wszystkiego byle by g贸ra byla zadowolona...to ju偶 ponad moje si艂y, bo mog臋 wykonywa膰 prac臋 na swoje mo偶liwo艣ci a nie na mo偶liwo艣ci 2 czy 3 os贸b!!! A tego si臋 niestety od Nas wymaga!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj A ja napisze tak ze damy rade 30 layotow tygodniowo ale 艣ci膮gnijcie z****** wydajno艣膰!!!! A obowi膮zk贸w dochodzi a godzin dopisa膰 si臋 nie da!!!! To jak ma to by膰 zrobione??? W ciagu dnia niby nie wolno roz艂o偶y膰 si臋 z layoutem ...trzeba po艣wi臋ci膰 czas kochanym klientom... To kto i kiedy ma to wszystko zrobi膰?? Zapraszago艣膰 wczoraj A ja napisze tak ze damy rade 30 layotow tygodniowo ale 艣ci膮gnijcie z****** wydajno艣膰!!!! A obowi膮zk贸w dochodzi a godzin dopisa膰 si臋 nie da!!!! To jak ma to by膰 zrobione??? W ciagu dnia niby nie wolno roz艂o偶y膰 si臋 z layoutem ...trzeba po艣wi臋ci膰 czas kochanym klientom... To kto i kiedy ma to wszystko zrobi膰?? Zapraszam Panie Prezesie na miesi膮c i zobaczy Pan jakie absurdy 艂贸d藕 wymy艣la i jeszcze dostawy, nowo艣ci, promocja co 8-9dni,pvm, zwroty, pakiet,stok i zera, zic i zic kolor贸wka!!!!Ciekawe jak Prezes sobie poradzi?? Jak mamy stosowa膰 sie przy tym wszystkim do procedur BHP i procedury bezpiecze艅stwa? Wiele rzeczy jest poprostu niemo偶liwe. Staramy sie robi膰 wszystko byle by g贸ra byla zadowolona...to ju偶 ponad moje si艂y, bo mog臋 wykonywa膰 prac臋 na swoje mo偶liwo艣ci a nie na mo偶liwo艣ci 2 czy 3 os贸b!!! A tego si臋 niestety od Nas wymaga! Aaaa i jeszcze zam贸wnienia internetowe!! Tylko z tego co mi pamie膰 m贸wi, to ja przyjmowa艂am si臋 do pracy do sklepu stacjonarnego! A nie dodatkowo internetowego! I co teraz? Mam rzuci膰 wa偶ne zaj臋cie bo trzeba zam贸wienie przygotowa膰!!! Ma艂o kiedy narzekam, ale trac臋 szacunek do firmy i tej pracy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudek
Dzi臋ki za zarys - z tego co piszecie to niczym nie r贸偶ni si臋 od biedry wi臋c lepiej da膰 sobie spok贸j 偶eby wpa艣膰 z deszczu pod rynn臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie z deszczu pod rynn臋 z umow膮 na p贸艂 etatu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po dzisiejszej nocce,wysiadam ju偶 z tego tramwaju,mam dosy膰.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobitki ale mi chodzi o premie inwentaryzacyjna tylko w czerwcu? W pozniejszym terminie wiem ze nie mam na co liczyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Premia jest wyp艂acana w lipcu. Czyli okres rozliczeniowy jest do ko艅ca czerwca, wiec chc膮c dosta膰 premie nie mo偶esz przekroczy膰 45 dni na l4. Id膮c od maja na l4 premi nie dostaniesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem jak jest w biedr bo kole偶anka tam pracuje i na pewno jest ci臋偶ko ale nie tak jak w ross wi臋c znasz odp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poprostu im od tego dynamicznego rozwoju poprzewraca艂o si臋 ale jak kto艣 pnie si臋 w g贸r臋 bez zastanowienia tym bolesniejszy i zaskakuj膮cy upadek.... Ale moje drogie to wszystko nasza wina, tak wiem zaraz dostanie mi si臋 jaka ty g艂upia jeste艣 a kto by si臋 przeciestawil a czemu Ty pierwsza nie p贸jdziesz itd a wi臋c ja bym posz艂a ale dama chuj.... Zdzia艂am :-) same sobie na to pozwalamy i to wyobra藕cie sobie zaczyna si臋 to wszystko od was kochane od kasjerek tak tak od kasjerek, zanim kt贸ra艣 napisze a niby dlaczego od kasjerek nie przemysli zanim zacznie madralowac :-) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co to znaczy sklep z niskim czekiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢rednia warto艣膰 koszyka na klienta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰00727
Czek to jest 艣rednia kwota, kt贸r膮 zostawia u nas klient. Co do komentarza wy偶ej zgadzam si臋, to my dzia艂amy szybko, dajemy z siebie 150%, pokazujemy, 偶e dajemy rad臋 (bo tak nam zale偶y) i na nas wspieraj膮, bo my艣l膮, 偶e ka偶dego dnia i ka偶dy tak mo偶e (a p贸藕niej przy s艂abszym dniu dostajemy po d***e, na dodatek chodzimy zm臋czone fizycznie i psychicznie (+uci膮偶liwi klienci)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li chodzi o po偶yczk臋, je偶eli pracujesz kr贸cej ni偶 rok,to jej nie dostaniesz- tak jest w regulaminie, wnioski mo偶na sk艂ada膰 2 razy w roku do ko艅ca kwietnia i drugi raz- do ko艅ca pa偶dziernika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wlaczcie myslenie. To moj apel po wczorajszej dostawie.Nie ma dostepu nigdzie,ani usiasc i zjesc,ani do magazynu by dolozyc.Procedury BHP to kpina do tego,co sie ma w rzeczywistosci.Ruszcie troche mozgownica.Dzis modlilam sie o wizyte Sanepidu,moze to jakos by zadzialalo!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jakie sa wymagania by dostac? i jakies zczegoly ile mozna zabrac i na ile? jak mozna sie o nia starac? jest jakie oprocentowanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕eby dosta膰 premie w lipcu mog艂aby艣 i艣膰 na l$ dopiero po 15 maja, wtedy nie przekroczysz 45 dni i premie w lipcu dostaniesz. Je艣li dobrze si臋 czujesz w ci膮偶y, to mo偶e warto poczeka膰 te 2 tygodnie, ale je艣li cokolwiek jest nie tak, to id藕 na zwolnienie. Moim zdaniem nie warto ryzykowa膰 dziecka dla 偶adnych pieni臋dzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz zabra膰 od lekarza za艣wiadczenie o ci膮偶y i da膰 Ks. Wtedy nie masz nocek, nie pracujesz d艂u偶ej ni偶 Tw贸j etat, nie dowozisz towaru. Ja zanim posz艂am na L4 z dwa tygodnie siedzia艂am na kasie nr 1,na chwil臋 sz艂am na perfumeri臋. Kiero powiedzia艂a 偶e nie pozwoli mi dowozi膰 i szybciutko mam i艣膰 na L4.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurde,wlasnie sluchalam wypowiedz naszego prezesa w CO ZA TYDZIEN.Fajnie jest pomagac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wspaniale jest mie膰 takiego prezesa i pracowa膰 w tej firmie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do wyzej,daj spokoj,nie prowokuj!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez prosz臋 o pomoc od prezesa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prezes pomogl udostepniajac w sklepie sprzedaz miskow.Klinika piekna.A wy tylko jeczycie,narzekacie,placzecie.Ja tez czasami mam dosc,ale co mi dadza gorzkie zale??? Nic,tylko energie trace.Wiecej optymizmu.Bezdomna nie jestes.Na chleb cie stac,a jak nie,to troche ambicji i powodzenia w znalezieniu nowej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do15.26 Przepraszam to by艂o do mnie czy do 11.27?bo je偶eli do mnie to wypraszam sobie takie insynuacje !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak,do Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do wy偶ej,a dlaczego tak uwa偶asz?czy naprawd臋 my艣lisz ze nasz prezes jest taki z艂y? a nasza firma taka z艂a ?i czy ty naprawd臋 my艣lisz ze ten kt贸ry m贸wi inaczej jest nienormalny bo jakby by艂 normalny to by tak nie pisa艂? jak to jest z tob膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To niech prezes chc膮c pom贸c sam popracuje 10 godz. w sklepie . Pobiega,posiedzi na 1, pogada o impuls贸wce a swoj膮 dni贸wk臋 niech odda biednym dzieciom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciesz si臋, 偶e masz urozmaicon膮 prac臋... nie siedzisz 8 godz.na jedynce, mo偶na te偶 8 godz. klepa膰 jedn膮 艣rubk臋 na ta艣mie itp. praca jak praca, ale jak kto艣 tego nie lubi to i prezes nie dogodzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do powy偶ej ty jeste艣 chyba nawiedzona ;) albo na膰pana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 21.43,a w ktorym momencie napisalam zle o prezesie.Myslalam,ze piszac FAJNIE JEST POMAGAC,bedzie znaczylo tyle,ze fajnie jest pomagac.Do prezesa nie mam nic,ciesze sie,ze mam prace,nie pracuje dluzej niz 9 godzin wiec o co kaman???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe jak to czytam to sie w glos smieje.....

Udost臋pnij ten post