Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wspólna noc

Polecane posty

Gość gość

Ja nie doświadczona on doświadczony. Trochę sie boje

Gość maestroort
pisze się "niedoświadcozna". Nie z przymiotnikami (jaki ? jaka ? jakie ?) piszemy łącznie. Idź i napisz to poprawnie 100 razy. Potem możesz ponownie myśleć o seksie.

Gość gość436765
No to tego nie rob. To Ty masz chcieć, Ty masz o tym marzyć a nie być przerażona!

Gość gość
te doswiadczenia facetow to glownie jechanie na recznym przy p****lach jak ktos da plame to bardziej prawdopodobne ze on

Gość gość
NIe twierdze że jestem przerażona. Twierdze tylko że się troche boje. Boje się np tego czy będę wiedziała co robić.

Gość gość
A bardzo tego chce bardzo go pragne czasami śni mi się że się np kochamy :)

Gość gość436765
Będziesz wiedziala :-) ale na spokojnie. Musisz tego chcieć a nie się martwić, bać czy będzie bolało, czy łóżka nie zaplamisz itd. Uszka do góry i rozkoszuj się wzajemną bliskością :-)

Gość gość
Tak jak już wcześniej pisałam bardzo go pragne.Od jakiegoś czasu np jak się przytulamy albo tańczymy tzw wolnego to czuje dreszcze na całym ciele i ten jego zapach.... Ale to chyba normalne że się troche boje przed czymś nowym i nie znanym.

Gość gość
Już sama nie wiem czy bardziej go pragne czy bardziej się boje .....

Gość gość436765
Wiec poczekaj, jeśli się boisz. Ten pierwszy raz jest tylko raz i naprawdę później milo się wspomina to oczekiwanie :-)

Gość gość
Pierwszy raz w ogóle, czy to z nową osobą zawsze jest marny lub co najwyżej średni, aby było fajnie ludzie muszą poznać swoje ciała i swoje potrzeby. Jeśli wizja pierwszego razu cię przeraża, to zakończcie pierwszy bliższy kontakt na pieszczotach, ja tak zrobiłem ze swoją dziewczyną i dopiero za 3 razem zdecydowała się na pełny seks, a do tego czasu kończyło się na tym że pieściłem całe jej ciało z minetką włącznie, potem już się nie stresowała i sama mnie dosiadła ;)

Gość gość
Tyko zdejmij majtki i czekaj kiedy otworzy ci się c**icha