Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nazern19

Angina POMOCY

Polecane posty

Witam. W niedziele ponad tydzien temu zlapala mnie angina.. Bralem z 4-5 dni antybiotyk nie pamietam juz nazwy, nie bylo w ogole poprawy po czym poszedlem 2 raz do lekarza. Przepisal mi 2 rodzaj antybiotyku "clindamycin" - biore go juz z 4-5 dni ale tez nie czuje zbytnio zadnej poprawy, strasznie boli mnie te gardlo .. Od z 3-4 dni zaczelem plukac gardlo woda z sola, z w. utleniona, ale wgle nie widze poprawy. Co mam robic ? ... Juz lacznie mija z 10 dni a dalej jest jak na samym poczatku ... Dodam jeszcze, ze nie moge otworzyc ust do konca "mam uczucie jakby mi cos blokowalo na gardle"

Gość gość
Musisz wylizać ci/pkę piętnastolatce, najlepiej dziewicy. Powinieneś rozpalić ją językiem do czerwoności tak, żeby puściła obfite soki. Ten śluz powinieneś spić cały, a resztę wyssać. Powinno być lepiej już na drugi dzień. Gdybyś chciał szybszego uzdrowienia, powinieneś się w trakcie minetki przejęzyczyć.

Gość gość
A to jest aby na pewno angina bakteryjna, a nie wirusowa (jak jakieś 70% angin)? Bo jak wirusowa to trzeba przechorować, jak katar po prostu, a antybiotyki są szkodliwym absurdem.

Gość gość
niektora dzialaja po miesiacu

Gość gość
Sok z młodej psitulki działa prawie natychmiast. Lecz nie wolno używać pseudosoku z żony, która wróciła nieumyta od kochanka, bo to jest pedalski kisiel.

Gość gość
gość 8.37 co to za wiedza medyczna? Angina to choroba BAKTERYJNA, wirusowe to jest zapalenie gardła i rzeczywiście na to antybiotyki nie działają. Po 10 dniach każdy antybiotyk zadziała na pewno! Jesli jest inaczej to lekarz powinien zlecić badania w kierunku mononukleozy

Gość Gosc

Na stronie novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja masz mój inhalator który niedawno zamawiałem nam do domu. Sprawdza się, jestem pozytywnie zaskoczony. Spodziewałem się trudniejszej i bardziej czasochłonnej obsługi, ale jest okej, nie traci się czasu.