Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROMANS Z ŻONATYM

Polecane posty

"ROMANS Z ŻONATYM" zawsze uwłacza kobiecie jak można się godzić na bycie urozmaiczaczem dla znudzonego, niedowartościowanego kolesia?

Gość gość
Rob jak chcesz. Ja bym poszla do zony i jej wyjasnila, moze jak w domu koles bure od niej dostanie, to sie odchrzani od Ciebie. Przeciez nie masz nic do urycia, nie spalas z nim, przeszkadzaja Ci tylko jego zaloty, a on nie chce ich zaprzestac.

Gość gość
Ty druga nie autorka a gdzie ty opisałaś swoja historię bo coś jej nie widać? :D

Gość gość
ale on mu mnie od początku nie miał szans, jest duuuzo starszy, no i w ogóle mi sie nie podoba, nie pociąga mnie... zresztą ja nie szukam nikogo do związku, nawet jakby odszedł od żony, to ze mną nie byłby na miliard procent a że głupotę robia z żoną to ja to wiem... sama jestem dzieckiem takich rodziców, którzy żyli ze sobą jak pies z kotem ale razem, bo są dzieci.nikt mnie bardziej nie skrzywdził w życiu niż oni. ten mój kolega tego nie rozumie, on się boi, że jak odejdzie z domu to straci dobry kontakt z dziećmi, które sa dla niego najwazniejsze i ja go rozumiem, ze sie tego boi.

Gość gość
dziś a co cię to obchodzi jak obcy facet zyje z zoną? nie twój interes zasrany, plotuchu skończony. zajmij się własną dopą i swoim życiem. a rodzice toby cię skrzywdzili gdyby oddali cię do domu dziecka, debilko

Gość gość
jestem dla niego oschła i niemiła, stanowczo domagam się aby dał mi spokój, ale on wtedy pisze że teraz jestem jeszcze bardziej seksowna i że kocha mnie taka zadziorną jeszcze bardziej. w ogóle nie odbieram jego telefonów, a jak nie odpiszę na trzeciego-piątego smsa to sie zaczyna lawina wyrzutów, pretensji, błagań, wyznań, wszystko pomieszane... ja nie szukam tutaj pocieszenia ani rady, czekam aż mu przejdzie, chciałam tylko dołączyć do dyskusji, żeby nie wrzucać wszystkich kobiet 'rzekomych kochanek' do jednego wora jak to zaczeło wyglądac na początku tematu i właściwie tylko na tym mi zależało ale dziękuję że ktoś ze mna pogadał a autorka być moze zjawi się i jakos do tego ustosunkuje

Gość gość
11;20 lecz się skończona debilko

Gość gość
żałosna kochanico przestań kity wciskać. wszyscy wiedzą na jakich zasadach wy działacie, psychiczne kreatury

Gość gość
gość dziś 11;20 lecz się skończona debilko x sama się lecz qrewski plotuchu

Gość gość
11;25 o widzę że stała rozdarta jadaczka kafeteryjna zdradzona susz przyszła skoro świt poużywać sobie haha miłego dnia żmijo jadowita, ups tylko uważaj zeby sama siebie nie otruła tym jadem

Gość gość
dziś stul ryja cuchnąca suczo co każdy kundel ją je/b/a/ł w rowie i pod płotem sąsiada :D

Gość gość
11.28 ty koorfo rozlazła zarażona hivem

Gość gość
Nie odpisujesz, nie odbierasz telefonow, nie rozmawiasz, wszelkie glupie teksty ucinasz. Czaisz? No i co, ze tym napierdziela na telefon? Ignorujesz ! Takie to trudne?

Gość gość
No prosze odezwala sie ta co wszystko wie najlpej . Sorki ale wiesz tyle ile zjesz ! jak brałem zone za zone nie bylo mowy o tym ze przybierze az 40 kg , jak ją brałem nie było mowy , ze stanie sie marudą ! zrzędą , ze sie zaniedba ! ze bedzie stronic od sexu , za panienki była demonem sexu i taką brałem i domniemac mi wtedy było wolno ze to sie wiele nie zmieni ! tak samo jak ona mogła domniemać , ze ja ją nie zdradze ! ale stało sie inaczej ! WIEC PRZESTAN MI TU PILTOLIC O FACECKIU kobieto bez rozumu albo z rozumem misia z bajeczki :) Rozwiesc sie ? po co ? kto tego chce ? bo na pewno nie moja zona ! Wiec nie sraj tu dyrdymałów tylko weż sie za gotowanie bo pora obiadowa , albo za zmywanie bo juz wszyscy zjedli !

Gość gość
dzieci - te mają w wielu małzenstwach w d***e kto kogo zdradza i czy zdradza , wazne dla nich jest to co widzą na codzien ! a relacja miedzy zona i meżem z powodu zdrady wcale nie musi byc krytyczna tak by dzieci sie martwiły To tacy rodzice są winni temu ze dzieci widza ich kłótnie ewentualne , albo wzajemne sobie ublizanie , fochy itd.

Gość gość
Te prymitywne teksty o grubych żonach co nie chcą seksu to smarują jedynie wściekłe koorfy w weekendy i święta, a ta z godz. 13.10 to jeszcze dodatkowo ma poważne zaburzenia psychiczne - rozdwojenie jaźni i osobowości :D

Gość gość
prymityw cie spłodił , suka - powiła ! urodziłaś bękarty z wodogłowiem , w lustrze widujesz tylko z**** ! wiec po co sie tu wypowiadasz ?

Gość gość
a jak żałosny mężu przysięgałeś żonie?!!! "ślubuję Ci wierność i uczciwość małżeńską i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" czy "... i że Cię nie opuszczę aż się nie roztyjesz"? Rozumiem, że CIebie za to czas nie dotyka i ciągle jesteś pięknym Adonisem? Żałosny sprzedawczyk!

Gość gość
prymityw cie spłodił , suka - powiła ! urodziłaś bękarty z wodogłowiem , w lustrze widujesz tylko z**** ! wiec po co sie tu wypowiadasz ? xxx Debilne bękarty to ty prymitywna suko ulęgłaś w tej samej norze pod spleśniałym płotem, gdzie twoja stara zdechł na parcha, a moje dzieci to już studia pokończyły, betonie żałosny.

Gość gość
dziś idź suko polatać trochę po wsi to może ktoś ci rzuci jakieś ochłapy :D :D

Gość gość
a jak żałosny mężu przysięgałeś żonie?!!! "ślubuję Ci wierność i uczciwość małżeńską i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" czy "... i że Cię nie opuszczę aż się nie roztyjesz"? Rozumiem, że CIebie za to czas nie dotyka i ciągle jesteś pięknym Adonisem? Żałosny sprzedawczyk! x tak - ja mam ciagle ta samą wage, ale mniejsza o nią . wazne jest to co wymieniłem w dalszej kolejnosci pierdoło ! za to mnie slubowała to samo , czyli momo zdrady bedzie ze mna az do smierci bo to mi slubowała ! wiec jestem po niekont :) wspaniały bo zamiast odejsc z nia jednak pozostaje ! wiec docen to ułoko jedna .

Gość gość
nie ma aprobaty dla zaniedbanego partnera , czy to zona czy maż , dlatego ja rozumiem kolegę - też nie mógł bym zyc z gruba babą bo zwyczajnie mnie to obrzydza , i nic na to nie poradzę to po prostu odruch ! a juz sex z taką wywołał by u mnie wymioty na sam widok , wiec i co sie dziwicie ? nie kazdy jest w stanie zaakceptowac zmiany w wygladzie swego partnera nie kazdy ! Z tej przyczyny przysiega jest głupia , nie chroni nas ani pzred zmianami w wygladzie , ani w psychice i tak jak nakazuje zyc z zdradzaczem , tak z hazardzistą , pijakiem , zboczencem ... bo wszystko to podciagna dzis pod chorobę a ciag dalszy mówi ///w zdrowi i chorobie - tak mi dopomóż Boze w trójcy jedyny i wszyscy swieci ! totalna bzdura ! zalozenie na siebie kajdanów . itd.

Gość dcsdCVS
racja - a ze kobiety - wiekszosc to pasozyty to im to nie pasuje :) bo chca zyc po swojemu a maz mimo wszystko ma przy takiej trwać ! a psinco !!