Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modle sie o milosc.

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie wymodle, dam Wam znac:) Nie moge podac nazwy tej modlitwy, bo jest uznawane za spam :(

Gość gość
ktos z was sobie wymodlil?

Gość gość
tzn link jest jako spam?to moze w inny sposob, np w cudzyslowie lub z przerwa, tak zeby ominac "zasady" kafeterii

Gość gość
nie link, ale nazna tej modlitwy, probowalam juz obejsc na rozne sposoby, ale sie nie da :(

Gość gość
na pewno skuteczna skoro tak wymagajaca, z tym ze by trzeba bylo byc na bezrobociu zeby miec czas i sile

Gość gość
Nie trzeba, tak sie wydaje, ale jak juz sie zacznie odmawiac czas sam sie zawsze znajduje. To taki paradoks tej modlitwy, choc na 10 rozanca czesto nam czasu brakuje.

Gość gość
jest to trudne bo modląc sie myśli nie powinny nam uciekac w innym kierunku kiedy złapiemy się na tym że modląc się myślimy o czyms innym powinno zacząc sie od nowa wieć nie jest to łatwe

Gość gość
modl sie w intencji dusz cierpiacych w czysccu :) mnie sama zadziwiaja efekty :)

Gość gość
nie, modl sie poprostu dalej. Mi zawsze uciekaja i mam sie przez to przestac modlic? :) Pros Ducha sw. o wstawiennictwo, a on sprawi, ze Twoja modlitwa zawsze bedzie mila Bogu, nawet jesli Tobie wydaje sie nieudolna.

Gość gość
nie o to chodzi bys przestała sie modlic ale modląc się była całkowicie skupiona na modlitwie i to właśnie jest trudne

Gość gość
modlitwy oczywiście popieram. i te o miłość, i te do dusz czyśćcowych i te o wstawiennictwo Ducęha Świętego. ale co jeśli wolą Boga jest np. żebyś była samotna i cierpiała z braku miłości? co wtedy kochani

Gość gość
też mnie to ciekawi jak to jest z wolą boską.... czasem mi sie wydaje ze nie uda mi sie wymodlic tego co bym chciala poniewaz to nie jest zgodne z wolą boską.

Gość gość
nie wiem, to ciezki temat, niby Bog ma wtedy lepsza droge, tyle ze samotnosc, ta niechciana to najczesciej droga cierpienia :(

Gość gość
to nie do końca tak często słysze że ktoś modli się by wrócił/wróciła do niej partner....może modlitwy nie zostaja wysłuchane bo Bóg chce cię uchronić przed tym związkiem.Czasem trzeba się zastanawic tak naprawdę o co my sie modlimy i czego chcemy, to trudne ale czasem trzeba zostawic to w rekach Boga

Gość gość
polecam wam ta stronę wpisz w wyszukiwarke Jezu ufam tobie ty sie tym zajmij poczytaj może się przekonasz ze można zaufac bez wypraszania łas.... kiedy tak właśnie się modle wiem ze nic zlego nie moze mnie spotkac

Gość gość
bardzo fajna piosenka :)

Gość gość
trudno w to uwierzyc ale wazniejsze w zyciu jest byc szczesliwym niz byc z kims w zwiazku, nieraz te 2 rzeczy sie wykluczaja w przypadku konkretnych osob.Bog wie wszystko nawet to co my sami o sobie nie wiemy, o swojej psychice i przyszlosci.Ciezko jest powiedziec Badz wola Twoja kiedy wlasne pragnienie milosci i bycia z kims uniemozliwia taka modlitwe, mimo iz za kilka lat moze sie okazac ze samotnosc by byla lepsza alternatywa