tombat 0 Napisano Listopad 11, 2014 Witam od paru dni stresuje się ponieważ 3 dni spóźnia sie mojej kobiecie okres , dodam , ze jak ja pytam czy nic nie boli itd , mówi ze jest dobrze nic a nic , nie uprawialiśmy seksu lecz petting , zdarzyło sie nawet przez spodnie , lecz mam jedno zasadnicze pytanko czy malutka ilość płynu dosłownie nawet nie kropelka , przetarcie może doprowadzić do ciaży czy po prostu histeryzuje , dodam, ze kobieta ostatnio ma sporo stresu i bierze leki które moim zdaniem są dla niej za silne ponieważ po zażyciu strasznie ją zmula jak by była zaćpana. PROSZE O POMOC . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 test kosztuje 6 zł. Nie stać was? To denerwujcie się nadal :( A propos kropelki spermy, w kropelce jest kilka milionów plemników, a do zapłodnienia wystarczy jeden :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 a podstawowe pytanie jest - czy mogłeś palcami ten ejakulat przenieść do pochwy, albo dotykać nieubranym penisem pochwy. Jeśli nie, nie ma mowy o ciąży. A tak w ogóle, ciąża nie boli, boli poród :) Więc jakiekolwiek bóle nie świadczą o zapłodnieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tombat 0 Napisano Listopad 11, 2014 Dodam, że wysypało ją na twarzy jak zawsze przed okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tombat 0 Napisano Listopad 11, 2014 Może masz racje też powinienem sobie zadać to pytanie , byłem ostrożny nie dotykalem penisa przed "włożeniem" , może histeryzuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 a odpowiesz na pytanie, które zadałam 10.37? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 jakim włożeniem? To był seks czy go nie było??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 bo jeśli to było włożenie czystego palca a nie penisa, to przypominam, że niepokalane poczecie było tylko raz, prawie 2015 lat temu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tombat 0 Napisano Listopad 11, 2014 Nie było , chodziło mi o palce , jeśli mogłem przenieść to prawie zerowa ilość bo nie czulem nic na palcach , za każdym razem wycierałem sie o spodnie oczywiscie dotknalem penisa tylko raz i nie czulem zadnego plynu . Jestem przewrazliwiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 skoro seksu nie było, a palce nie były w s*****e, to tatusiem nie masz szans zostać tym razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 ale jeśli macie za każdym razem tak panikowac, to może warto zainwestować w gumki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tombat 0 Napisano Listopad 11, 2014 Nie nie s****a wykluczona jednakże płyn ejakulacyjny jak juz mial byc to na prawde minimum nawet nie kropla , czytałem, że od takiej ilości nie da sie zajść , bo stosunek przerywany odbywa sie z godzine i wtedy może spora ilość tego płynu sie nazbierać , też sie pani z tym zgodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 stosunek przerywany trwa godzinę???? Rozumiem, że nie masz więcej niż 15 lat :D Może zamiast słuchać durnych kolegów czy czytać głupoty w Internecie poczytaj sobie na początek książeczkę dla chłopców w twoim wieku Jaczewskiego - Co kazdy chłopiec wiedziec powinien :D I zabawy w seks odłożyć aż podrosniesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach