Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkg

Masaż erotyczny dla pań trójmiasto

Polecane posty

Gość pkg

Drogie panie z Trójmiasta i okolic, chciałbym Wam zaproponować masaż mniej bądź bardziej erotyczny dla czystej przyjemności. Wiem że propozycja może brzmieć dziwnie, ale przeczytajcie proszę do końca. W największym skrócie - jestem tzw. singlem i nie mam kogo masować, a masowanie kobiety sprawia mi ogromną przyjemność. Szukam więc pani chętnej do bycia wymasowaną :-) Ze swojej strony gwarantuję pełną kulturę i dyskrecję oraz gwarancję że nie posunę się dalej niż będziesz chciała. Nie jestem zawodowym masażystą, ale znam kilka trików i podobno jestem w tym dobry :) Samo masowanie kobiety i sprawianie jej rozkoszy jest dla mnie na tyle przyjemne że nie oczekuję niczego w zamian. Oczywiście w razie czego nie odmówię dotyku z Twojej strony :) Preferuję stały układ z co najmniej kilkoma spotkaniami, ale jednorazowej akcji też nie przekreślam. Jestem wysokim, raczej dobrze zbudowanym, zadbanym, kulturalnym i inteligentnym 30 latkiem. Nie jestem zboczeńcem ani dewiantem. Przed spotkaniem a po kontakcie mailowym pozwolę się zweryfikować i sprawdzić kim jestem. Jeżeli więc któraś z Pań jest zainteresowana to proszę o email na pkg@t.pl

Gość gość
Pomacać sobie chcesz i tyle...

Gość pkg
No generalnie to tak.. Ale przecież daję coś w zamian :)

Gość Seksi

Jestem zainteresowana ale coś e-mail nie dochodzi 

Gość Masaz

Witam jestem zainteresowana, najchętniej dzisiaj