Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpyta

maz zmusza mnie do wczesnego chodzenia spac

Polecane posty

Gość gośćpyta

Moze moj problem wyda sie dziwny ale ja juz mam dosc. Moj maz o 22-23 chodzi spac i mi mowi bym szla z nim. Ja np ogladam cos badz cos robie a on bezczelnie gasi swiatlo,tv, odlacza laptopa i zmusza mnie bym szla z nim spac. Kiedys byl zmeczony i chcialbsie polozyc o 19.30 a ja ogladalamm film na laptopie, mialam sluchawki na uszach to wylaczyl prad w calym domu bo jak on idzie spac to ja tez musze.

Gość gość
może chce się pokochać albo nie chce abyś jadła wieczorem

Gość gośćpyta
Wlasnie ze nie chce seksu, idzie spac po prostu. A ja wieczorami nie jem tzn nie o tak poznych godzinach. Mam inny rytm dnia od niego, ja chodze spac o polnocy badz po bo spie dluzej i nie zasne jak pojde wczesniej spac

Gość gość
Dziwny ten twój mąż, może ma jakąś nerwicę i nie może zasnąć jak ktoś nie śpi? Różnie bywa...

Gość gośćpyta
Ja mysle, ze on mi to robi z czystej zlosliwosci. Uwielbia mi zatruwac zycie, gdybym 6 lat temu chociaz w polowie wiedziala jak go znienawidze to w zyciu bym za maz za tego smiecia nie wyszla.

Gość gość
Ale jeden pokój macie? Jak tak to może on nie potrafi zasnąć inaczej jak w ciszy. Jeśli tak to niech sobie stopery do uszu kupi. Albo Ty mu sprezentuj ostentacyjnie przy następnym takim zachowaniu. Jeśli jednak problem nie leży z zbyt małej powierzchni mieszkania to jak on wyłącza to Ty włączaj. No kurde, dzieckiem nie jesteś, że dobranocka, ząbki i lulu.

Gość gość
A nie możesz dziada zostawić?

Gość gość
Kuźwa jakby mi chłop specjalnie prąd wyłączył to by trafił na urazówkę, poważnie.

Gość gośćpyta
nie mmay jednego pokoju. On jest p*****lniety po prostu:O pewnie gdyby mogl to by sie nade mna tez znecal. jest uzalezniony w ogole od jakiejs durnej gierki na telefonie i jak tam nie zaliczy poziomu to sie wscieka i wtedy np. chodzi obrazony, rzuca k*****i. Smieszne normalnie:D Odchodze od niego za 4 dni.

Gość gość
macie jeden pokój czy co? jak go nie kochasz to w czym problem - rozwód i tyle, jak kochasz to jedyne rozwiązanie: rozmowa, rozmowa i kompromis

Gość gość
Haha, no konkret jazda patrzę :D Powodzenia ;)

Gość gośćpyta
konkret bo mam dosc. Wczoraj ja chcialam posiedziec na necie dluzej, bo z pracy ok 20 wrocilam, zanim zjadlam, wykapalamsie byla 21 a ten o 22 do mnie tonem nie znoszacym sprzeciwu "idz spac":D ja na to, ze nie, sam idz a on do mnie "nie ma siedzenia po nocy do lozka":D normalny jest? nie sadze. Jego akcje juz mnie w******ja. T

Gość gośćpyta
Tak samo ze wszystkim, spieszylam sie raz do pracy i kubek po kawie zostawilam na blacie w kuchni, jazde mi tydzien czasu robil, ze on za mna chodzi i sprzata, ale swojego p*****lnika na biurku nie widzi, stan obecny: 2 zgniecione husteczki, kubek i miaska po zaupie- od wczoraj. Jak mu raz zwrocilam uwage zeby spojrzal na siebie to powiedzial ze ja wymyslam:D jak wol burdel dookola niego a on zaprzecza jak uposledozny. Mam dosc tego psychola niech sobie zyje sam w swoim burdelu i sobie jeszcze jakas k***e sprowadzi beda pasowac do siebie, burdel, d***** i popapraniec.

Gość gość
On Cię po protu traktuje jak dziecko ;) Tatuś każe, dzidzia musi. Jeśli słabo Ci zależy to daj sobie z nim spokój. Jeśli jednak chcesz to powalcz, potłumacz. Oczywiście jeśli widzisz jakieś światełko w tunelu.

Gość gośćpyta
a jak raz z nim rozmawialam na temat Ukrainy i powiedzialam, ze polska nie powinna im dawac broni to myslalam ze mnie uderzy, on w ogole jest jebniety na punkcie wojny, mysle, ze mu sie marzy wojna, kryzyse jakies. czesto p******i mi takie glupoty, ze zobaczysz niedlugo wszystko padnie. I k***a slucham tego od bodajze 4 lat i mowie mu ze jak na razie jego przepowiednie sie nie sprawdzaja to sie wscieka. Bo on by chcial by bylo jak najgorzej. P********c, nie wiedzialam, ze mu sie to nasili.

Gość gość
No, ale jak to ty siedzisz w jednym pokoju, a on niech idzie spac do drugiego...i ty sie na to godzisz??? Jakby mi prad wylaczyl, to bym go strzelila...a co z lodowka?

Gość gość
zróbcie sobie dziecko to nie tylko ty nie będziesz spała w nocy ale on też :D

Gość gość
Może ma poczucie misji, że jest stworzony do wielkich rzeczy i, że to on wyratuje Polskę ze wszelkich wojen. Swoją elokwencją, zapałem, chorym umysłem...? Strasznie mnie irytują ludzie, do których nic poza ich własnymi przekonaniami nie dociera. Uważają się za najmądrzejszych, a faktycznie są strasznie ograniczeni.

Gość gośćpyta
nie zgadzam sie, ale on wtedy siada nawet i po ciemku i siedzi i sie gapi na mnie az sie w****ie i ide spac, bo mnie to jego patrzenie drazni. Ostatnio dodawalam mu tabletki nasenne do herbaty to zasypial w ciagu 30minut a ja wstawalam i mialam wyj****e:classic_cool:. Niestety zaczal sie robic zbyt spiacy po przebudzeniu wiec przerwalam ten zabieg na jakis czas by nic nie zaczal podejrzewac.

Gość gość
W tych czasach można wziąć rozwod

Gość gośćpyta
hahahahahaha:D on cos uratuje? jak on otwarcie mowi, ze nie mialby zamiaru walczyc po niczyjej stronie. Mu sie tylko marzy by moc powiedziec "a nie mowilem". Juz znajomych nie mamy bo wszystkim peirdolil o kryzysie, wojnach, normalnie ludzi straszyl:O

Gość gość
Nawiedzony znaczy się.