Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent dla dzieci z klsy zerowej

Polecane posty

Gość gość

Piszcie bo jestem rodzicem takiego zerowkowicza i razem z innymi rodzicami w klasie zastanawiamy sie co im kupic na mikolaja za max 20zl. Jak bylo w szkolach waszych dzieci co kopowaliscie , po ile sie skladaliscie?

Gość gość
piornik? Piorniki juz maja . Wymysl cos innego. Ja proponuje slodycze.

Gość gość
kobiety piszcie !

Gość gość
ta strona zagadane jest beznadziejna. Widac, ze ktos sam ze soba pisze. Jezu ale zalosne :(

Gość gość
i chyba z jakims wirusem bo za hoooj nie moge tego zamknac na swoim kompie

Gość gość
Ja jestem nauczycielem w klasie pierwszej obecnie, prywatnie działam w radzie rodziców w przedszkolu. W szkole rodzice mieli pomysły "zabawkowe" - dziewczynkom kupili petshopy a chłopcom coś z figurek cobi. W przedszkolu poszliśmy w gry i to był dobry pomysł, nie edukacyjne czy literowe, ale planszówka albo coś w stylu moda dla dziewczynek a chłopcom samochodowe itp. Fajnie byłoby też kupić książkę np. typu szkicownik z szablonami albo inną "funkcyjną". Dzieci uwielbiają klocki, więc mały zestawik lego też sprawdzi się w roli prezentu o ile pieniędzy wystarczy...

Gość gość
podnosze moze ktos jescze bedzie mial jakies propozycje

Gość evelina r
U nas przede wszystkim będzie prawdziwy Mikołaj :) od rady rodziców kupujemy dla szkoły strój Mikołaja tak w prezencie. Będzie na lata. Zamówiliśmy na strojemikolaja.pl kostium prawdziwego darczyńcy biskupa :) i dla każdego dziecka czapeczkę. Co do prezentów to przedszkole, 0, i kl. 1 dostają po pluszaku. 2,3 kl. dostaje gry planszowe, 4, 5, 6 klasa książki, które sobie wybrali. Jeden z rodziców ma hurtownie z zabawkami więc całkiem tanio to wyjdzie

Gość Sunsin
Ja jestem raczej za edukowaniem. Kupowanie czegoś bezsensownego co często dzieje się przy takich akcjach w szkole mija się z celem. Może warto wykorzystać zapał takich dzieciaków do komputerów i kupić im jakieś gry edukacyjne? Akademia Umysłu JUNIOR od długiego czasu promuje takie prezenty, dla dzieci jeśli już mają siedzieć przed komputerem to mądrze. Są i programy do języka jak i łamigłówki, które dziecko rozwijają i zmuszają do myślenia. Dawno nie kupowałem, ale sprawdźcie sobie na pewno widziałem programy za 30 zł http://www.junior-akademia.pl/ myślę, że można też zrobić zebranie z rodzicami w przyszłych latach i ogólnie zrobić taką akcję. Może wszystkim kupić taki prezent? Wtedy też pewnie by udało się zdobyć jakąś zniżkę.

Gość gość
Polecam puzzle, gry planszowe