daria776 0 Napisano Listopad 11, 2014 Hej dziewczyny, czytam kilka tematow ale nie znalazlam odpowiedzi na moj przypadek. Otorz biore Tabletki anty 21 tabletel i podam wam przyklad. Opakowanie 21 tabletek koncze brac w środę w czwartek kochalam sie z moim chlopakiem dostalam okres w sobote skonczyl mi sie we wtorek i w srode kochalam sie z chlopakiem w czwartek wzielam pierwzza tabletke. Wszystko bylo dobrze ale we wtorek nast tyg mialam plamienia teraz strasznie brzuch mnie bolal i piers. Odwazylam sie i zrobilam test ciazowy druga kreska byla ledwo co widoczna, ale jednak bylo ja widac. Jak mysliscie czy w tej przerwie 7 dniowej moglo dojsc do zaplodnienia? Dziekuje za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2014 jak masz 2 kreski, to jestes w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 Po tak krótkim czasie test już pokazał drugą kreskę? Podczas 7-dniowej przerwy antykoncepcja jest zachowana. Musiałaś pominąć jakąś tabletkę albo przyjąć ją za późno, albo miałaś problemy żołądkowe, może piłaś dziurawiec i jeszcze w trakcie poprzedniego opakowania doszło do zapłodnienia. Zawsze możesz zrobić drugi test, staraczki tu czasem piszą że widzą ledwo widoczną drugą kreskę (o ile nie jest tak że widzą to, co chcą widzieć) a potem i tak dostają okres. PS. Ja też miałam plamienia przy tabsach anty, pojawiły się po prawie roku stosowania. Same plamienia nie świadczą o ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria776 0 Napisano Listopad 12, 2014 Z tym ze juz minely dwa tygodnie jak biore tabletki a test zrobilam tj. 12 dnia jakby mialo dojsc do zaplodnienia... jutro powtorze test... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach