Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fototapeta

Polecane posty

Gość gość

Kochani, planuje zakup fototapety do sypialni. Mam burundowe ściany i białe łóżko. Jaki motyw się sprawdzi najlepiej?

Gość jania76
Faktycznie, do tego koloru najlepsze czernie i szarości, chociaż wydaje mi się ze np. granat tez by się dobrze komponował. a może róże? ta fotofapeta np. powinna pasować doskonale: www.fotoboard.com.pl/fototapety/do-sypialni/red-wet-roses-isolated-on-black-background/f-78-70716608

Gość PIXERS
Ściany w kolorze burgundowym są dość ciemne. Naszym zdaniem warto byłoby nieco rozjaśnić pomieszczenie. Tak aby stało się o wiele bardziej przyjemne. Tak więc polecamy jasne fototapety. Zerknij na naszą stronę: http://pixers.pl/fototapety/do-sypialni Znajdziesz na niej kilka ciekawych inspiracji sypialnianych. Niektóre powinny Cię zainteresować.

Gość Marusia

Bardzo fajne fototapety można znaleźć w sklepie Krainabarw w Szczecinie. Firma oferuję duży wybór wzorów i kolorów tapet do salonu, sypialni, pokoju dziecięcego i tym podobne. Sklep oferuję oryginalne wzory i motywy i co ważne atrakcyjne ceny. 

Gość Beatka

Ja u nich kupowałam fototapetę do pokoju dziecka i bardzo fajnie to wyszło.  Moja córeczka jest zachwycona i ma nareszcie swojego kopciuszka na ścianie. Myślimy o jakiejś fajnej tapecie do sypialni i na pewno kupimy ją w Krainie barw.