Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senor toledo nie lubię go

Polecane posty

Pamiętam prezydenta Mościckiego, ale Wałęsy nie kojarzę :P Cudny utwór, dawaj więcej takich z bratnich narodów :D

Gość gość
Za przeproszeniem, Senior, masz tu cały babiniec, jak porwę ci Awarię to nawet nie poczujesz różnicy ;) Awa 😘 wyłaź z tej piwnicy i wskakuj do mnie. Pokażę Ci swoją kolekcję znaczków ((((:classic_cool:))))

Gość gość
Senior ;)🖐️ nie mów tego głośno bo zaalarmujesz Marysię

Hehehe no jak żyć?jak żyć pytam? Zadzieram kiecę,ale nie wiem kiedy dolecę.:-D Ktoś pisał,że korzystnie na kontakty wpływa pozorowana przerwa,ale to nie u mnie zaznaczam. T.sorry.już zwierzyny nie straszę.:-D po czesku sporo rozumiem i tak czułam,że to dobry kierunek myślenia był.:-D Lafi :-D politycy mnie nie kręcą,a już ten pan,mimo że prymitywny-wcale.:-D

Gość gość
Awa, jak rzyć? :P Mam nadzieję, że Twoja rzyć ma się OK. Na wszelki wypadek w tej górskiej chatce Ci ją rozmasuję ((((:classic_cool:))))

A pikna d***** po czesku to jest ładna dziewczyna, więc, nie oburzajcie się jak ktoś was od "dz/i/w/e/k nazwie:classic_cool:

To Marysia jeszcze żyje? Awa, to nie zwierzyna. Nie róbcie już ze mnie sułtana Ibrahima ze swoim haremem. Kurcze, czuję się jak na starych śmieciach :) Może tak ukradniemy autorowi temat i zostaniemy tu na dłużej? Pewna, skoro Ty nie walisz, to kto i kogo?? :P

Senor mnie nie pytaj, kto, kogo wali. Bo zaraz się okaże, że tutaj połowa kafeteryji się wali wzajemnie:D Lafiryn_da, słyszałam o Wałęsie:) to było dobre:)

Widzisz Pewna, kto z kim przystaje.... Już Cię zaszufladkowali. Witamy w klubie :) Nie połowa, a całe kafeteria się wali. Tylko Ty nie rozpowiadaj tego za głośno :P

Kochani!!!pamiętacie mnie jeszcze?cholera,żeby w pracy na przyjemność nie bylo,to jest szczyt.:-D Odwdzięczę się.czego pragniecie? a T.ty bądź wdzięczny,że ci ciśnienie podnoszę.wiesz,w tym wieku? PSu no latam z zadartą kiecą i inni tylko mogą się cieszyć.:-( odrobię to.:-p Laf :-D Słoń pyta wielbłąda ,,dlaczego masz cycki na plecach?" Na co wielbłąd ,,a ty c***a na twarzy?"

A co to za zbiorowisko mężów którzy olali swoje żony pod pretekstem internetowego bytowania Jestem nowy na tej stancji To znaczy ponury

Magi, remanent dawno gotowy, ale jakie nowe cudeńka teraz szykuję, nie mogę się doczekać, kiedy ustawię w sklepie :) Awa, o moje ciśnienie nie musisz się martwić. Byle by tylko nie skoczyło za wysoko. To co Ty w pracy robisz, że nawet nie masz czasu na chwileczkę zapomnienia?? :D

Każdy kto zaczyna od tekstu "jestem tu nowy", od razu odkrywa, że jest odwiecznym rezydentem forum który po raz osiemdziesiąty zakłada nowy stały nick :D W sumie Awa ma rację... poka paukę, a my ci powiemy, jakie nicki miałeś dawniej :D