Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senor toledo nie lubię go

Polecane posty

Gość gość
Ależ skąd, to temat do nielubienia Toledo, wszyscy go nie lubimy, jak jeden mąż :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Spierd(alaj(pomaranczo wymysl swoj temat .Nie podoba sie nie czytaj nie komentuj i nie poniźaj sie nolifielapka.gif X Skąd wiesz że nie jestem autorem. Przychodzisz lizać dupę, chyba z wieczorem pomyliłaś.

Gość gość
Ależ skąd, autor w pełni trzyma łapkę na pulsie (mam nadzieję, że nie na penisie przy okazji) ;) :P

Gość gość
Na penisie? Przy was? Chyba tylko żeby się nie zląkł :( Nie mylić mnie z gościem powyżej

Chciałbym się jakość odnieść do powyższych wypowiedzi, ale tu pomarańczy, nie wiem czy to jedna osoba, czy więcej. Cóż, nie wiem co jest gorsze, być nołlajfem, czy nołnejmem?

O to, to,to. Przymknij oczko na zjadliwe komentarze, ciśnienie w wieku starczym, niewskazane Senor 😘 Potraktuj to jako "troskę bezinteresowną";)

Senore jako,że często zaglądasz-załóż temat,ale nie sieć marketową :-p zakątek... wiesz,żeby się fotel z aksamitnym obiciem zmieścił.nie będziemy tu autorowi odbiegać od tematu.ma rację.

Gość gość
Warto sobie Toledo wytłumaczyć, że tylko jedna osoba :-o przecież jesteś wyidealizowanym, pięknym wartościowym mężczyzną, któremu żadna się nie oprze. Kto mógłby cię nie lubić???

Gość gość
Zazdrość jest jednym z siedmiu grzechów głównych... :) Taka dygresja bez związku ;)

Ależ nawet jedna osoba nielubiąca mnie to rysa na mym ideale. Chyba sobie wsadzę finkę w oko. Jak ja dalej będę żyć? Chyba faktycznie skończyłem się.

Pewna, mam dystans i zdrowe podejście do siebie i cóż, takie komentarze dotyczące mej osoby tylko mnie bawią. Awa, a nie możemy zostać tutaj? Nie przeniosę fotelu.

Gość gość
Ty Prymitywny głupi samcu i piszesz jako gość debilna idioto wstawaj do szkoły i tak cię wymieniłam ze ty bledny kredek to ta sama osoba po chuj się ukrywasz zakało szkoły. Dymaj swoją kochanke łysa pało szkolna do pacierza klękaj szafarzu

Gość gość
Jeszcze jedno prymitywny bledny wczoraj ci powiedziałam że coś usłysze na mój temat to suchej nitki ścierwo szkolna na tobie nie zostawie bałeś się chamie wczoraj źebyś nie zarobił nożem ostrzegam i widze że robisz chuju ze mnie kogos idioto że ci będę przeszkadzała? Liż dupe swojej awari tylko prośba na kom mi esek nie pisz a w szkole uważaj gnoju

Gość gość
Ava dzisiaj 13ty- to się nie liczy :p

Gość gość
To nie moja specjalność. Są tu znakomici mameje-marudy, którzy idealnie wprowadzają chuujowy nastrój :p. Ja jestem w opozycji ;)

Gość gość
Awaria😘 I cześć wszystkim 🖐️

Gość gość
Cześć pomarańczko ;)

Gość gość
To ladne z was dauny:-D Lubic albo nie lubic mozna jak sie kogos zna a nie w necie.

Gość gość
Oooo proszę maruda moralizator się zjawił :D

Gość gość
Ooo deska

Gość Irmina35
Dzień dobry nie znam Toledo ale to starszy pan czy on coś potrafi czy tylko dużo się mądrować dowcipnie?

Gość gość
Nie maruda ja tam akurat wrogo nastawiony nie jestem,zeby burzyc wam pogawedki tez nie. Ale nie traktujcie ludzi stad tak realnie. Tu moze sie z kims lepiej lub gorzej pisac ale lubic? Na privie jeszcze ale nie tu. No chyba,ze to doswiadczenia z prywatnych kontaktow ale wtedy chu/jowo tu sie wypowiadac

Gość gość
Jak długo tu Jesteś? Toć tu pierwsze przykazanie brzmi: DYSTANS Drugie: ILUZJA (żeby nie powiedzieć obłuda) A co najważniejsze: i co z tego?