Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senor toledo nie lubię go

Polecane posty

senior, nie przesadzaj... podobno jestes zmotoryzowany wiec sobie poradzisz... tylko nie wymyslaj ze jak wszystkie sie ciebie uczepimy bedzie wieksze spalanie :P

Heloł?nie rozmawiamy o robótkach ręcznych?że chciałam,czekałam i ...i czekałam? ponczem mnie nie czaruj.ponczo z norweskim wzorem.inaczej do domu mi nie wracaj.:-D No i wiecie już,dlaczego popoludniami rzadko tu bywam.głupawka w zenicie.i tak od lat.:-D:-D:-D

Awaria, ty maupo, trzeba było wprost napisać, że chcesz palcówkę, ja prosta baba jestem, nie łapię czasem zbyt subtelnych aluzyji :P A teraz muszę spadać ;)😘

Gość Irmina35
Awaria robótki ręczne facetowi rób :)

Gość gość
Awa w wysublimowany sposob powiem ci s/p/i/e/r/d/a/l/a/j

co z tym ponczem? 😴 ... przy takiej pogodzie nie pogardze.. a moze lody na goraco :P:D

szkoda ;) ... chociaz to moze byc nie najgorsze rozwiazanie.. jesli bara bara dziala rozgrzewajaco to czemu nie :D moze sie okazac lepsze od ponczu :P:D

Gość Irmina35
Pozdrawiam :-)

Widze ze temat wbrew intencjom tworcy zamienil sie w spotkanie ludzi ktorzy lubia Toledo:) Mam nadzieje ze moja deklaracja z poczatkow tematu ze kazdy kto sie odezwie do Toledo bez szacunku dostanie w morde od Wilka jak tylko bedzie mial dosc dowagi zeby sie z Wilkiem spotkac przynajmniej troszeczke pomogla:) A mowilem zupelnie powaznie jak zwykle w takich sprawach:) Ale wiele osob wsparlo tutaj Toledo i wlasnie o to chodzi zebysmy byli solidarni wobec chamow na ERO wtedy ich zdominujemy bo nas odnoszacych sie do siebie z szacunkiem nie wpieprzajacych sie w nie swoje tematy jest 80% A walcze o takie zasady na ERO i mysle ze wiekszosc z Was sie z nimi zgadza dlatego te ataki na mnie jak nie bedziemy solidarni to nadal chamy beda terroryzowali cale ERO. A woidzialem juz naprawde wiele fajnych ciekawych tematow zniszczonych przez nich 20% chamow terrozyzuje 80% kulturalnych tak jest dzisiaj!!! Prawo Wilka na ERO 1. Na temacie rzadzi niepodzielnie jego Tworca on wyznacza jego cele, zasady, klimat i decyduje kto jest a kto nie mile widziany 2. Jak komus jakis temat nie pasuje to ;2.1 Nie wchodzi na niego 2.2 Znajduje taki ktory mu odpowida 2.3 Nie znajduje takiego zaklada wlasny Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

do: Lafiryn_da Co ty masz do Wilka? Bylem tutaj jak tylko zalozyli ten temat stanalem murem za Toledo wiec mam takie samo prawo tu byc jak Ty!!! Wiec odpusc sobie bo to nie twoj temat wiec przestan sie szarogesic!!! Bo zadna z Ciebie z gwiazda a na taka sie kreujesz:) Co jest smieszne:) I zwracanie sie do 3 osoby mowiac o mnie jest przejawem zwyklego braku kultury!!! Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
Hej Wilku podziwiam Ciebie :-) i pozdrawiam topik dla wszystkich to wchodź tutaj*

do ; gość dziś Nie zamierzalem tu dluzej zostac po prostu chcialem przy okazji sprawy z Toledo przypomniec ze jak bedziemy solidarni tak jak w obronie Toledo to wyrzucimy chamow z ERO albo tak ich zdominujemy ze beda grzecznie jak mysz pod miotla siedzieli na swoich tematach i nie wpieprzali sie nikomu Zapraszam do Wilka na Wspolnota Polska Nocy Kupały 2 na kawe tam jest wymog stalego nicka jasno definiujacego plec Ale stworz taki tylko na tematy Wilka to nie beda cie na innych tematach chamsko atakowali za mila rozmowe z Wilkiem

Gość gość
Ja p*****le kawy chciałam się napić w spokoju, a tu wszędzie te same smuty Wilka. Człowieku ogarnij się i przestań spamować każdy temat tymi wklejkami

Gość gość
Wilku masz u mnie + zazdroszczą Ci odwagi a sami skulą ogon i tylko się kłócą zostań Wilku :-*

do gość dziś Nie twoj temat to sie nie odzywaj. I miej odwage pisac pod niebieskim nickiem a nie chowaj sie jak tchorz za pomarancza Nie podobaja ci sie moje wpisy to ich nie czytaj To chyba z pomaranczy z nicka gosc najwiecej chamow sie rekrutuje co wpierdalaja sie na nie swoje tematy i rzygaja chamstwem moze jestes jednym z nich i dlatego tak cie zabolal moj wpis

Gość gość
Jeżeli komuś Wilk przeszkadza niech zmieni temat i basta

Musze wracac na swoj temat zapraszam do Wilka na kawe o wymogu stalego nicka juz pisalem a poza tym wzajemny szacunek i solidarnosc wobec chamow takie sa zasady na Wspolnota Polska Nocy Kupały 2

Gość gość
Nie mam nicka drogi Wilku. Lubię Toledo, miałam zamiar poczytać o co kaman w temacie, ale tego Twojego bredzenia w koło o tym samym nie da się strawić już. Czy to co piszę to jest chamstwo ? Może, ale zaczyna mnie wkurwiać niepomiernie to, że wpadam raz na ruski rok i gdzie nie zajrzę wszędzie piszesz to samo. Na jaki temat mam zmienić, żeby Cię tam nie było. Nie chcę Ci wchodzić w drogę. Nie chcę Cie czytać. Jako człowiek tak wielce honorowy podrzuć mi temat w którym Cie nie ma plisssssssssssss