Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

senor toledo nie lubię go

Polecane posty

No,żeby ze mnie ktoś tu tchórza nie zrobił czasem.:-D Latam aż za wysoko bo nie wyrabiam tu do was.kawy nie chce bo mnie roznosi po porannej. Ja tu wpadłam bo nie znajduję tematu innego gdzie znajomi piszą.sklepu nie odwiedzam,bo nie wiem skąd sklepikarz towar bierze.diler musi być jak brat bliźniak,bym mu zaufała a tu informacji jakby żadnej nie podano.zaproponowałam T.żeby się stąd przenieść,bo nie na temat piszemy,ale fotela ruszyć nie może.a co to kur/wa punkt G,żeby przesunąć nie można było???:-D No.to się ustosunkowałam.:-p

do : gość dziś Jest mnostwo takich tematow Moje 2 to WPNK2 i Prawo Wilka na ERO Bywam tez na Jak zyc bez Kochanka i Wieczorem w lesie oraz na takich specjalistycznych dotyczacych probleemow z wiezia erotyczna w stalych zwiazkach Cala reszta ERO jest twoja:) Na wszystkich innych tematach oprocz swojego szanuje Prawo Wilka na ERO ktore proponuje Jestesmy tutaj oboje dla Toledo bo tego potrzebowal wiec w tej sprawie chyba sie zgadzamy:)

do Awaria w piwnicy Nie znam cie wiem ze dlugo jestes na ERO Czy na ERO zawsze bylo tyle chamstwa i niszczenia tematow? Probowaliscie kiedys cos z tym zrobic? Akceptujesz jako minimum na ERO Prawo Wilka na ERO 1. Na temacie rzadzi niepodzielnie jego Tworca on wyznacza jego cele, zasady, klimat i decyduje kto jest a kto nie mile widziany 2. Jak komus jakis temat nie pasuje to 2.1 Nie wchodzi na niego 2.2 Znajduje taki ktory mu odpowida 2.3 Nie znajduje takiego zaklada wlasny Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Awa, jak nie urok to sraczka 😭 Najpierw Fałszywa Ewa z Jacuniem, a teraz ten cymbał niszczy topik 😭 Idę się upić :O

do Lafiryn_da A Ty jestes chamska i glupia nie zaczepiana sie dopieprzasz do kogos kto zawsze do ciebie z szacunkiem Idź sobie kup podrecznikzasad kultury i przeczytaj ze zrozumieniem taka umiejetnoosc powinnas wyniesc z podstawowki To nie twoj temat wiec nie zgrywaj tutaj gwiazdy bo nie nie jestes jestes takim samy gosciem na tym temacie jak Wilk i nikim wiecej Mam juz dosc twojego ciaglego chamskiego dowalania sie do Wilka Bede ci od teraz odpowiadal rownie chamsko jak ty az ci w piety pojdzie Chcesz konfliktu z Wilkiem to go bedziesz miala na kazda twoja chamska zaczepke odpowiem dokladnie tak samo albo ostrzej wyczerpalas moja cierpliwosc do ciebie

Ja pier/dolę. Przestańcie się już kłócić. Wilku, dziękuję bardzo za troskę, ale jestem dorosły i potrafię sam o siebie zadbać. Koniec. Nie chcę już czytać żadnych obraźliwych wpisów. Wystarczy od pomarańczy. A poza tym, miłego piątku :)

Pewna, daj coś żywszego, bo wrzuciłaś takiego smęta, że z powrotem pójdę łóżka. Chyba, ze to celowe działanie :P

do pewna jestem Ale trafilas w 10 moja najlepsza Polska piosenka kultowa dla mojego pokolenia z czasow gdy slowa w piosence mialy znaczenie:) Ja mam 44 lata morze wodki i biesiad sie wypilo i przetanczylo przy niej, nocne rozmowy Polakow o Polsce za okupacji Rosyjskiej do 1993 roku bo wtedy 17 wrzesnia dopiero wyszli od nas. Wszystkie kobiety dla ktorych tyle sie przegralo:) Wielkie milosci co na zawsze w sercu odcisnely pietno:) To wszystko kojarzy mi sie z ta piosenka:)

Toledo Przeczytaj nie Ja zaczalem wszedlem zrobilem jeden wpis i Lafi poczula sie gwiazda i szefem tutaj i nie zaczepiana zaczela sie dopieprzac do Wilka Jak sie nie bedzie do Wilka odzywala to Wilk nie bedzie sie odzywal do niej Proste!!! xxx

Wilku. Uwielbiam Budkę Suflera. Mimo, że jestem młodszym pokoleniem. Ale piosenki Cugowskiego, trafiają, przemawiają do mnie jak żadne inne. Cieszy mnie, że Ci się spodobało.;)

Gość gość
Pewna super jest ktoś moim przeznaczeniem?

Wilku.z całym szacunkiem,ale zbyt zabawowo podchodzę do cafe by się na takie tematy rozpisywać.trolle były i będą tak jak nietrolle,które tu różności oczekują. Nie przepadam za skoczkami widocznymi na każdym temacie i w ten sposób również się dla mnie szufladkujesz. Dajcie spokój.bądźcie erotyczni.:-D

do pewna jestem Mniej wiecej ile masz lat mozesz sklamac o 5 :) Milo bylo cie poznac:) Uciekam z wielkiego miasta w dzikie gory i musze sie pakowac do Bacowki z bali z pieknym otwartym kamiennym kominkiem W takim klimacie http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwaters-camp-residence-dan-joseph-architects/ Ciekawe czy lubisz takie miejsca i klimaty??? Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Pewna, ja często grzeszę w łóżku :P Awa, ciężko mi się przenieść. Tytuł tematu mi się podoba. Chociaż fotel.., hmmm, ma takie solidne oparcia :D

do Awaria w piwnicy Avaria mylisz sie co do mnie ma swoje 2 wlasne tematy i tam glownie siedze Wkleje ci wstep do mojego pierwszego stalego tematu Bacowka na Jeziorem zrozumiesz co chcialem zrobic a zaczeli mi go roz******lac stad moja akcja. A wcale nie musi byc tak na ERO wystarczy ze bedziemy solidarni i umowimy sie na pewne minimum Bacówka nad Jeziorem Poprzednie1 2345678...103Następne wilk1946 2014.06.23 Do przypadkowego Gościa: Przechodniu uszanuj że to miejsce tylko dla wtajemniczonych a wdzięczni Ci będziemy po wsze czasy:) A tak na poważnie to taki nasz mały temacik dla kilku wtajemniczonych znajomych zamknięty dla nie wtajemniczonych więc mamy do was ogromna prośbę uszanujcie to i nie zaglądajcie więcej tutaj:) Do przyszłych mieszkańców "Bacówki nad Jeziorem" Pogoda dzisiaj słoneczna choć rześka, noc będzie gwiaździsta i ciepła. Jezioro spokojne ale na razie mamy tylko kawałek polany pod budowę Bacówki więc do roboty:) Czyli powoli ruszamy z budową, myślcie nad wystrojem całości, obejściem, okolicą, wielkością jeziora, pomostem itp Każdy będzie miał własną sypialnie około 30 m z łazienką więc wystrój każdej z nich należy do gospodarza. Przesyłajcie na maile zdjęcia lokalizacji w tym klimacie, wystroju wspólnego pomieszczeń, własnych sypialni itp Mój e-mail pawel.dmowski71@gmail.com, podajcie swoje do wymiany zdjęć, możecie przecież stworzyć specjalne adresy pod" Bacówkę nad Jeziorem" żeby nie ujawniać prywatnych Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

To,że mnie nie ma na każdym temacie nie znaczy,że ich nie podczytuję.byłam,widziałam.nie poczułam się zainteresowana.natomiast twojego nicka można zobaczyć wszędzie.albo ty sam wstawiasz długie posty z linkami albo o tobie się mówi.trochę to jest męczące.i tyle.

Gość gość
jeeeeeeezu niech go ktoś wystrzeli w kosmos albo mi chociaż poleje :O

Gość gość
Powiem tak, piszę tu już długooooo :D Ostatnio tylko podczytuję wiesz czemu? Bo gdzie nie zajrzę i chcę pogadać widzę Wilka:Oi Twoje wywody filozoficzne. Takiego "osobnika" jeszcze nie było. Wilk, ja Cię proszę!!! nie w/p/i/e/r/d/a/l/a/j się w każdy temat bo czytać sie nie da;/ Wszyscy widzimy Twoje tematy, nawet zaczynamy czytać lecz uwierz mi "starej" bywalczyni forume, tego się nie da strawić:O

Gość Najszybszy w mieście
ja poproszę