Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was ma ladniejsze piersi po kp niz przed?

Polecane posty

Gość gość

Pytam powaznie, nie chce robic zadnej prowokacji. Ostatnio mi maz powiedzial, ze teraz,po ciazy i karmieniu,moje piersi podobaja mu sie jeszcze bardziej. Wczesniej mialam male i taki sredni ksztalt.(nosilam 70c/65d) Teraz sa dwa rozmiary wieksze (65F)i maja ladniejszy ksztalt. Jak to on nazwal,wczesniej byly jakby stozki:P teraz maja ksztalt kobiecej piersi.zaskoczylo mnie to,moze dlatego, ze ciagle sie slyszy ze po karmieniu piersi robia sie taki okropne i obrzydliwe.

Gość gość
wszystkie:Daa i ci/pki tez ciasniejsze rzecz jasna...

Gość gość
Oczywiscie ze wszystkie na kafe. Pochwy ciasniejsze, sex bardziej udany i wogole wszystko naj naj naj. Nie wiem po co zakladasz taki temat autorko... jesli rzeczywiscie twoje piersk wygladaja lepiej to ciesz sie, ppkazuj mezowi, itp, ale czego tu oczekujesz zakladajac taki temat?

Gość gość
Buhahaha jasne lepsze niz przed? Obwisle dojary w brodawa wielkosci meskiej piesci... Do tego nieraz w rozstepie... Zenua.

Gość gość
Zalozylam ze zwyklej ciekawosci. Zlosliwy gosciu jakbys mial pojecie o piersiach,to bys wiedzial,ze ten rozmiar jest malym rozmiarem,wiec do pasa wisiec nie bedzie:o a brodawki mam akurat male,nawet polozna na mnie naskoczyla po pprodzie,ze nie bede karmic bo mam za male i zbyt plaskie brodawki. Mylila sie i karmilam.

Gość gość
Mam podobnie jak Ty, tylko o miskę więcej przed ciążą, a teraz też 30F. Przed ciążą miałam piersi kuliste, pełne od góry, ciężko mi było na nie dobrać stanik, wyglądały na mniejsze niż były. Teraz mam bardziej kroplowate, bardziej wystające i w staniku, i bez. A jak się przez całą ciąże i do karmienia nosi porządne i dobrze dobrane staniki, to nic strasznego się z biustem nie dzieje. Historie o "strasznej dewastacji piersi" opowiadają osoby, które przechodziły okres okołodziecięcy w "rosnących" szmatkach i karmiły w bezrozmiarowych bawełniakach ;)

Gość gość
Gdy karmiłam mój biust był boski. Jędrny i taaaki duży. Mniej więcej miesiąc po całkowitym odstawieniu dziecka od piersi biust bardzo zmalał, jest nawet ciut mniejszy niż przed zajściem w ciążę, ale nadal jest bardzo jędrny, choć nie karmię już ponad rok. Rozstępów brak. Zresztą na brzuchu też nie mam. Myślę, że ogromne znaczenie ma tu zarówno genetyka, jak i pielęgnacja.

Gość gość
Ja z ręką na sercu mogę powiedzieć że mam ładniejszy biust po ponad rocznym karmieniu naturalnym. Przed zajściem w ciąże miałam biust małe A, ważyłam 47kg, teraz mam miseczke B nie karmie już od 3lat, biust jest o wiele ładniejszy bo jest pełny, ale ogólnie tez przytyłam po ciązy bo waże 53kg.

Gość gość
moje piersi wróciły do rozmaru sprzed ciąży jeszcze w czasie karmienia, bo karmiłam rok i pod koniec już tylko 2 razy dziennie, więc zmalały. kiedy dużo karmiłam były większe o rozmiar - noszę 75b, a w ciąży i przy karmieniu 75c. wyglądają jak przed ciążą, nie mam rozstępów, przy małych piersiach nie robią się też obwisłe worki ;). moja mama mówiła, że jej piersi też się nie zmieniły - jedno co, ciut jej urosły. dziś ma 70 lat i nie ma obwisłego biustu, ale również ma mały jak ja.

Gość gość
Ehhh tu nawet widze 70 sa jedrnobiuste jak widac. Sciema scieme goni. Zalosne jakim zaklamanyn narodem sa Polacy. W zyciu sie nie przyzbacie ze macie zwyczajnie brzydkie biusty. Opadniete, workowate, brzydkie i powiekszone sterczace brodawy ciemnobrazowe...

Gość gość
Ja powiem tak .Rodzilam naturalnie i sprawy seksu sa tak samo udane jak i przed, doznania lepsze.Jesli chodzi o cialo mam bardzo ladne.Widze minimalne zmiany ,ale sa praktycznie niewidoczne.Nogi brzuch wszystko super.Jesli chodzi znowu o piersi ,to nimi jestem najmniej zadowolona.Piersi sie zmienily ,sa w miare jedrne ,bodawki ladne takie jak byly nic sie nie zmienily.Ale sa mnie prezne niz np w wieku 17 lat .Mam 30 lat wykarmialam dwojke dzieci kazde dziecko karmilam rok.Nie zaluje, ze karmilam bo kocham dzieci i dalam im to co najlepsze.Piersi sa mniej stojace ,ale wciaz trzymaja sie dobrze napewno nie sa obwisle.No niestety cialo kobiety i tak sie zmiena z wiekiem pomimo tego ,ze wygladam mlodo i pieknie to ani cialo ani twarz nie jest taka sama jak w 16-17 lat.

Gość gość
ta jasne

Gość gość
12.03 i kto tu jest zaklamany???Czyli jak ktos ma lepiej niz ty to juz zaraz klamie? To co moze trzeba klamac Tobie bys mogla sie dowartosciowac i poczuc lepiej? Mozesz sobie wmawiac co chcesz jesli tylko sprawia ci to radosc.

Gość gość
Niektorym niedowiarkom to trzeba by bylo chyba zdjecia wklejac:P bo jak nie zobacza to nie uwierza. Majac 19 lat mialam chlopaka,lat 25. I kiedys pozalilam mu sie,ze nie lubie swoich piersi,bo sa takie male:( i co on mi wtedy powiedzial? Ze sa swietne,sa akurat,ksztaltne i jeszcze za nie podziekuje jak kiedys zajde w ciaze i bede karmic. Bo te z duzym biustem zostana z obwislym a moje wciaz beda kusic. Nie pomylil sie. Nie jestesmy juz dawno razem,ale zaszlam w ciaze,urodzilam,karmilam i piersi sa lepsze niz byly,jak to uwaza moj maz.

Gość gość
Tylko ta ktora po karmieniu piersia implanty sobie wstawila :)

Gość gość
zawsze miałam małe, a teraz są jeszcze mniejsze :( karmiłam krótko

Gość gość
Ja także. Przed karmieniem miałam drobny, jędrny biust, po karmieniu stał się pełny i większy. Karmiłam 6 mcy. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
a ja wam wierze i nie chodzi tylko o to ,ze ja po ciazy wygladalam swietnie a moje cialo po ciazy tak samo piekne.Mam pelno kolezanek ,ktore urodzily i dalej wygladaja jak przed ciaza.Mozna to zobaczyc jak po wczasach dodaja zdjecia a one na plazy w bikini.Niektore kobiety nawet po trojce dzieci maja zaje fajne cialo.I sa tez mlode dziewczyny i wygladaja jak pasztety.

Gość gość
14,22 ale gadasz bzdury .Ja nie neguje ,ze masz nadal ladne piersi ,ale to nie zasluga tego ze sa male.Co ty myslisz ,ze male piersi nie moga byc obwisle.Byl taki program na tvn style gdzie jakis tam lekarz robi operacje plastyczne.A Ci co przychodza do programu pokazuja swoje cialo i co chca zmienic.To raz byla babka ,ktora miala malutkie piersi a wygladaly jak dwa przysmazone placki.Nie tylko byly obwisle ale i pomarszczone .Kobitka byla mloda.Z reszta raz znajoma dala zdjecie na fejsa w stroju kapielowym i tez miala obwisle male placki. Nie jedna laska ma duze seksowne piersi .

Gość gość
ale że to Ciebie interesuje ??? moje piersi bułka rany no niesmaczne.