Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waga 57 kilogramow na 170 cm wzrostu czy to niedowaga juz

Polecane posty

Gość gość

kobieta lat 29 wymiary biust 98cm talia 72 cm srodke pupy 93cm waga 57 kilo wzrost 170 cm i lekarze i pielegniarki jak bylam w szpitalu załamuja ręce ,ze z niska waga na taki wiek .. tez tak myslicie i macie taki problem??

Gość gość
NIESTETY NIEDOWAGA

Gość gość
pytanie do autorki tematu: To dlaczego tak mało kotku jesz?

Gość gość
Ja nie wiem. Mam 172 cm i ważę 55-57 i nogi i tyłek mam gruby. Jak chce kupić spodnie w sieciówkach to biorę rozmiar 42, inaczej nie wlezę. O jakiej niedowadze więc mowa ?

Gość gość
W dzisiejszych czasach jedzenie to trucizna. Przemysłowy chleb, przemysłowy nabiał, chemiczne warzywa i owoce, modyfikowane kasze i zboża, trujące wręcz mięso. Jem żeby z głody nie umrzeć, nie dla przyjemności. Jedzenie to coraz większy syf.

Gość LadyVaga
Jaja sobie robisz, chyba Ci się nudzi. Waga jaknajbardziej prawidłowa. Żryj więcej to będziesz miała nadwagę.

Gość gość
nie wez sie za jedzenie bo wazysz na taki wiek za malo zdecydowanie w wieku 3o lat powinnas wazyc zdecydowanie duzo wiecej niestety..

Gość prawictwo pospolite 125
Czy prawidłowa to nie jestem taki pewien .. Zalezy jak wygladasz nago. . Gdybys dała swoje zdjęcie w bikini , to napisałbym ci czy powinnaś zrzucić 5 kg .. Same wymiary bez zdjecia to za mało , bym mógł ocenić twoją sylwetkę . 57 kg to nie jest niska masa i wiele kobiet wygląda z nią niedobrze . Wszystko zalezy od proporcji ..

Gość gość
masz węższe biodra od cycków? to okropnie wygląda

nie napisałas ile masz cm w udzie ..

Gość gość
taa niedowaga...z reszta po Twoich wymiarach widać, że zdecydowanie nie masz niedowagi. Jest w sam raz. ja mam 178cm i 58 kg i nie uważam że to niedowaga jest

Gość gość
57kg? to o 7kg za dużo grubasko!!!

masz węższe biodra od cycków? to okropnie wygląda nie zawsze okropnie wygląda... To tylko zle wygląda jak dziewczyna jest wąska w biodrach .. Ona ma 93 cm , to nie jest mało.. taka sylwetka jest bardzi dobra :- 97-64-94 a taka jak ponizej jest raczej zła:-97-64-85

A. dobre ciało to wymiary 82-62-92 86- 60-91 93-64-95 90-60-90 92-67-93 niedobre syłwetki to : 80-60-84 95-65-86 95-74-87 90-85-105 i teraz kwestia jaką masz .. Jezeli blizej dobrej , to nie zrzucaj nic .. Jezeli raczej tej gorszej , to warto schudnąć ..

biust 98cm talia 72 cm srodke pupy 93cm moim zdaniem wymiary jakie ma autorka wcale nie są złe .. ale też nie są dobre .. Są średnie ..

Gość gość
w udzie mam 54 cm ale najszersze miejsce a srodek uda 49 cm natomiast w kolanie 38 cm..łydka 35 cm wiec nogi mam chudziutkie tez bardzo zmierzylam dla was teraz

i znowu wymiary , to za malo by ocenić bez zdjęcia .. 54 cm to nie wydaje sie bardzo mało ..

Gość gość
dla mnie to szkapa za stara jest by tak malo wazyła

Gość gość
co ty gadasz dobrze . idealnie

Gość gość
lydka 35 to malo? wow... ja mam 32,5 i wydaje mi sie tak sobie.ogarnij sie .wogole schudnac powinnas