Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza biochemicza a kolejny okres

Polecane posty

Gość gość

Hej, Mam pytanie do dzierwczyn ktore przezyly ciaze biochemiczna, nie mialy zabiegu tylko same sie oczyscily. Po jakim czasie mialyscie pierwszy po tym okres i przy jkaich cyklach. A moze jakiej udalo sie od razu zajsc w ciaze ? dzieki i pozdrawiam

Gość gość
ja mialam cize biochemiczna, 14 .10 dostalam okres. Teraz czekam na pierwszy okres po @ poronieniu@ Owulacje mialam okolo 1.11.( z wyliczen gin po badaniu) teraz czekam na pierwszy okres, choc mam nadzieje ze nie przyjdzie

Gość gość
dziewczyny czy ktoras to przezyla ?

Gość evelynka
Mi test wyszedl pozytywy na poczatku sierpnia, niestety ciąża biochemiczna i okres/poronienie nastapilo 12.08. Oczyscilam sie sama. Czekalam na nastepny okres ale nie nadszedł juz, 09.09 pozytywny test :-D a dzis jestem w 14 tc. Lekarz powiedzial ze dobrze ze tak od razu sie udalo bo cos sie odblokowalo

Gość gość
evelynka- gratulacje! Ja wlasnie czekam na okres mam nadzieje ze nie bedzie :-) dzisiaj jest 28 dzien .... Oby nie bylo :-)

Gość gość
dziekuj***ardzo :-)

Gość gość
evelynka- a czy Tobie lekarz powiedzial po jakim czasie powinna ewentualnie pojawic sie @ ? bo ja z tego wsztskiego nawet nie zapytalam jesli miala by byc regularnie to wczoraj/ dzisiaj ale nie ma. Tylko takl mysle ze pewnie wszystko sie poprzesuwalo .

Lekarz nic nie mowil kiedy powinna sie pojawic @. Sama sobie wyliczylam tak jak w normalnym cyklu ze powinna byc po 28 dniach, ale nie przyszla. 29 dnia po krwawieniu/poronieniu wyszly dwie kreski na teście ale spodziewalam sie tego, czulam ze jestem w ciąży, ze znow sie udalo :-) poronienie potraktowalam jak zwykly okres ktory spoznil sie 1,5 tygodnia

Gość gość
ja straciłam ciążę około 6 tygodnia - to była pierwsza połowa grudnia. Okres pojawił się końcem grudnia. Miałam tylko ten jeden okres i w kolejnym cyklu zaszłam w ciążę, tym razem zakończoną pozytywnie :)

Gość gość
Ja tez wlasnie przechodze ciaze biochemiczna mam drugi dzien krwawienia ale bardzo mocnego mam nadzieje ze w koncu sie uda i wszystko bedzie ok

Gość gość111
wpisalam sobie nick zeby odroznic sie sposrod innych gosci.( to ja zalozylam temat :-) ) Teoretycznie@ powinnam miec wczoraj ale nie bylo, dzis zrobilam test ale wyszed negatywny. Owulacja byla jakos 1-2.11 wiec moze jeszcze za wszesnie na test ? kolejny planuje w sobite jesli @ sie nie pojawi

Gość gość111
Czesc Dziewczyny, dzisiaj nadal nie mam@, czyli teoretycznie jest dobrze. Mam pytanie, mam wrazenie ze caly czas czuje prawy jajnik,to nie jest ból. Po prostu czuje ze tam jest. wczesniej tak nie mialam, nie wiem jak wam to opisac. Pewnie bedziecie wiedzialy o co mi chodzi . Czy to moze cos oznaczac ?

Gość gość111
Hej evelynka:-) Zrobilam w sobote test wyszedl pozytywny.Kreska nie byla tak mocna jak powinna ale w niedziele wyszla juz mocniejsza. Jest wyraznie widoczna. Bradzo sie ciesz a jednoczesnie boje sie ze historia moze sie powtorzyc. W ktorym tygodniu poszlas do lekarza? Pozdrawiam