Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cynik Królem.

Polecane posty

Gość AgentOrange1946
Ooo, to już wyższa szkoła...respekt! Ja niestety potrafię tylko pokazać małego :(

Gość gość
sierota to ty jesteś, jak ci nie pasuje to po co wlazłaś na ten temat?

Gość AgentOrange1946
Świstaku, wiesz kiedy następne losowanie?

Gość gość
AgentOrange1946 dziś Nie przejmuj się Agent, Cynik cię nauczy, talentami trzeba się dzielić:)

Gość gość
Kusza Myślivski dziś Brawo kusza!

Gość gość
Co racja, to racja, nikt jeszcze nie dokonał takiego czynu, żeby z takim smakiem zrobić opowiadanie erotyczne, to było naprawdę dobre. Cynik mógłbyś książkę napisać.

Gość AgentOrange1496
Tobie Kuszą nie pokażę, między nami już wszystko skończone 😴

Gość
Jak miło, mam co chciałem, i mogę sobie mówić że dalej panuję nad swoim ego, bo to nie ja założyłem temat :P Jestem ciekaw czy ktoś się przyzna do oddania na mnie swojego głosu w ostatniej ankiecie ;-) Miałem jeden, a nie było to proste bo nie było mnie na liście i trzeba było specjalnie wpisać mój nick. Nie był to głos na samego siebie, ja głosowałem na świstaka ;-) Skoro mam już waszą uwagę to może odkryję swoją tajemniczą wielbicielkę?

Gość Panie eL
Przecież to chamstwo! Żeby tak romantyzmem na forum erotycznym wojować. Cios poniżej pasa. Wstydź się, Cyniku. Podłość ludzka nie ma granic 😴

Gość gość
Kusza mam nadzieję, że nie jesteś moją ciocią:) Cynik mam nadzieję, że nie jesteś moim wujkiem, to byłoby nie smaczne, na te reakcje, które we mnie wywołałeś:)

Gość gość
O jakiej ankiecie mówicie? Bo nie wiem co to jest i nie otwieram takich tematów:)

Gość gość
Cynik od cynizmu, sławny król.

Gość gość
Cynik trzeba to opowiadanie dalej pociągnąć, bo sława nie jest wieczna, piszę się na Twoją partnerkę, daj znać, czy się zgadzasz i czy masz jakieś wymagania, gorąca nie jestem, ale z tego co czytam dasz rade i rozbudzisz mnie tak, że spłonę, uf...marzę o tym:)

Gość gość
I ja I ja

Gość gość
No nie zgłupieć można, nie przejdzie wam? kubeł zimnej wody na głowę!!!

Gość
Dobry wieczór, odpowiadając na pytania z tego i drugiego tematu o mnie (niedługo mi się w d**** poprzewraca ;-) ) Nie można nauczyć kogoś kochać w jeden dzień. A tyle miałem. Cały tamten temat nie miał z miłością nic wspólnego. To była forma, która się spodobała wielu kobietom jak widzę, ale tylko to, piękne opakowanie. Dalszej części opowiadania nie poprowadzę, bo nie jest moje. To był temat Ka my, nie będę go kradł, to byłoby nie fair. Jeśli mam z kimś kontynuować w innym kontekście to po pierwsze ta osoba musi znać "zasady gry" i mnie przekonać, że wie co się dzieje. Dlatego nie zakochujcie się we mnie, ani nie róbcie ze mnie króla. Są dwa rodzaje magików, ci którzy przed pokazem mówią "jestem profesjonalnym oszustem i zaraz was oszukam", a potem wychodzą na scenę i robią dokładnie to, zapierając dech w piersiach widzów. I tych, którzy mówią "zaraz zobaczycie prawdziwą magię". Ci naciągają naiwnych kłamiąc w żywe oczy obiecując przepowiedzenie przyszłości, albo kontakt ze zmarłą babcią. Ja należę do tego pierwszego gatunku. Czy jest tu taka, która wie że magia jest bajką, ale mimo tego chce poczuć jak więdną jej nogi, serce przyspiesza, a twarz pokrywa się rumieńcem? Taka która rozumie zasady i chce się dać oszukać?

Gość
jak napisał gość z 16:06 chyba wylałem wam na głowy kubeł zimnej wody ;-) Albo wszyscy poszli oglądać wiadomości ;-)

Witaj. Temat możesz poprowadzić, nie mam nic przeciwko. Wszyscy tego chcą, więc po co ma umrzeć śmiercią naturalną:) Ja już z niego nie będę korzystać. A i nie wiedziałam, że jesteś profesjonalnym oszustem, chyba się domyśliłeś, tak mi sie wydaje:) W temacie nie było, że naucz mnie oszukiwać:)

Gość gość
podasz cynik maila?

Gość gość
No proszę :) Cynik doczekał się własnego tematu. Też Cię lubię, ale nie za Twoje umiejętności rozpalania kobiecej wyobraźni ;), choć nie powiem, było całkiem miło. Jesteś niegłupi Facet :)🌼 P

Gość
Kama, ciesz się że trafiłaś na uczciwego oszusta ;-) Zakładam dalej że nie pisałaś tego serio, i ciężko będzie Ci mnie przekonać, chyba że mi powiesz, że masz 16 lat. Cześć Podglądaczko ;-) Kusza, nie, już kiedyś dawno temu tu byłem, stąd mój sentyment do tego miejsca, ale wątpię żeby ktoś tu mnie pamiętał.

Gość
gość dziś mam w profilu

Gość gość
Nie tak dawno, by mnie pamięć zawiodła...

Nie Cynik nie mam 16 lat i nie wiem o co Ci teraz chodzi? To Ty raczej masz 16 lat jak myślisz, że dziewczynka w takim wieku miałaby taką wyobraźnię, nigdy wcześniej tego nie doświadczając. Robisz z siebie jakiegoś maczo, co sprawia, że kobietom miękną nogi :) I teraz Ty jesteś śmieszny nie ja :) To jak mnie w tej chwili potraktowałeś sprawia, że jesteś dla mnie żałosny, bo po koleżeńsku mogłeś normalnie do mnie napisać, a nie kpić ze mnie na forum, a to przecież ja powiedziałam, że koniec:) Ja już się wycofuję z ero bo zrobiło mi się niesmacznie, gratuluję sławy, beze mnie jakoś nikt wcześniej Ciebie nie zauważył, szkoda że o tym nie wspomniałeś:)

Gość
Jeśli naprawdę pisałaś do poznanego dzień wcześniej przez erotyczne forum faceta, którego imienia nie znałaś, o którym nie wiedziałaś nic, że go kochasz, to nie możesz się dziwić że nie wziąłem tego poważnie. Ja mam dla tych słów zbyt duży szacunek żeby je nawet w fantazji użyć.

Gość gość
Zauważyłam... dawno temu... Bez Twojej pomocy, Ka mo .

Gość gość
Rozpadające się iluzje boleśnie ranią :O ;):p Przepraszam ale nie mogłam się oprzeć

Gość gość
Czyżbym pomyliła się i ja? Myślałam, że Kama to zaplanowała. To przecież iście irracjonalne wymagać wyłączności i pisać o miłości do kogoś, z kim zamieniło się nieco więcej niż kilka postów. Fakt-bardzo emocjonujących, ale jednak niewiele znaczących. Cóż...być może nie znam się na ludziach-może da się zakochać w 39 sekund:P Czar prysł...i to nie kwestia tego, że temat się zakończył, ale tego, że księżniczka okazała się być mocno oderwana od rzeczywistości...

Gość gość
Jakie to żałosne, gdy ktoś nie zauważa projektu tej dziewczyny, która również i ten temat założyła, poświęcając wczorajszy dzień, żeby być zgrają oszalałych z podniecenia kobiet :) Musiała się nie źle bawić:) To ona jest oszustką doskonałą! Cyniku ona nie potrafi kochać, bo ma serce z lodu i będzie poszukiwała prawdziwego mężczyzny, który nie okaże się niedoświadczonym chłopczykiem...