annnula41 0 Napisano Listopad 12, 2014 Po dwóch dniach 1,80 kg mniej, zaparłam się i basta, będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 co trzeba jesc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnula41 0 Napisano Listopad 12, 2014 Koktajl 3 razy dziennie plus dietetyczny obiad i dużo owoców, do tego obowiazkowo duza butla wody niegazowanej, przynajmniej ja tak jem i czuje sie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 Taa..1.8 kg w dwa dni... Stracilas wode a nie tluszcz. Czemu jestescie grube? Czemu sie tak zapuszczacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnula41 0 Napisano Listopad 12, 2014 powiedz po co tu piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnula41 0 Napisano Listopad 12, 2014 Ameryki nie odkryłeś/ aś że najpierw traci się wodę, tłuszcz dopiero póżniej, wszystko w swoim czasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 co za glupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie lepiej wprowadzić sensowną Napisano Listopad 12, 2014 diete i ruch? Po cholerę żreć proszek :O Schudniesz 5 kg, przytyjesz 15, jak to odstawisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćIguula Napisano Listopad 22, 2014 Ja dziękuję za takie diety. Zdecydowanie wolę zdrowe nawyki żywieniowe i np kapsułki z zieloną kawą American Booster które skutecznie wspomogą cały proces odchudzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dagmara Gdańsk Napisano Listopad 26, 2014 Nie dołącze, od dwóch tygodni jestem na IQgreen i jak na razie jest u mnie super... ale mam pomysł. Może będziemy porównywać wyniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Papua NG Napisano Grudzień 30, 2014 Nie, dziękuję, wolę swoje IQgreen, na tym mam przynajmniej gwarancje, ze schudnę, bo waga już spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2014 Znowu nachalna reklama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach