Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja naprawdę wariuje ?

Polecane posty

Gość gość

Synka umieram rano o godzinie 7, później po drugim karmieniu po 9 przy przewijaniu przebieram go znów i wychodzimy na spacer, po powrocie ze spaceru przewijam go i przebieram, o 3 znów je i znów go przebieram. Śpi do ok 17. Później kąpie go i małego ubieram w śpiochy do spania. Czy ja faktycznie przesadzam z przebieraniem synka ? Synek ma miesiąc.

Gość gość
Ubieram miało być. Przepraszam słownik zmienił mi wyraz.

Gość gość
a po co go co chwile przebierasz ?

Gość gość
po co tyle razy zmieniasz mu to ubranie????

Gość gość
Ma bardzo dużo ubrań - są nowe, markowe i sliczzzzzneee. Nigdy nie umiem wybrać mu jednego ubranka.

Gość gość
Twoja wola. Ja nie męczyłam dziecka przebieraniem częstym, tylko jeśli ubranko się pobrudziło lub zmoczyło; na spacer dokładałam cieplejszą warstwę, na to kurteczka, ewentualnie kombinezon.

Gość gość
Ja przebieralam tylko raz na noc zakladalam swieze spiochy i body.No chyba, ze dziecku sie cos ulalo alo kupa przeciekla to wtedy nawet kilka razy.Jak wychodzilam nadwor to zakladalam cos cieplejszego na te spiochy.Moj byl z listpoada to i tak musialam ubrac kombinezon.

Gość gość
o rany moj tez mial duzo ciuchow i byly markowe:P A mimo to nie meczylam dziecka ,poco go tyle razy tyrpiesz.Dziecko przebiera sie raz dziennie chyba ,ze uleje .