Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania103

Złe wyłyżeczkowanie ..

Polecane posty

Witajcie.. Jestem miesiąc po farmakologicznej indukcji poronienia w 17t.c. 15 października miałam zabieg wyłyżeczkowania macicy a następnego dnia wyszłam do domu. Jestem juz miesiąc po poronieniu a w dalszym ciągu mam krwawienie , byłam dziś u ginekologa który stwierdził iż prawdopodobnie mam zapalenie[zakażenie] dróg rodnych bądz źłe wyłyżeczkowanie.. To jest absurt by w 21w źle coś wykonali. Mam dopiero 17 lat i leże wiecej w szpitalach niż przez cale zycie. Dostalam skierowanie do szpitala.. Czy bede miala ponowne łyżeczkowanie ? Czy bede mogła miec jeszcze dzieci ? .

Gość Pangaz
Czy po raz trzeci zakladasz ten sam temat? Nie martw sie, zaufaj lekarzowi. Jesli masz jakies zakazenie to musisz niestety polozyc sie zgodnie z zaleceniem do szpitala. Pewnie po wszystkm dostaniesz antybiotyk. Jesli to zaniedbasz to pewnie moze to skutkowac nieplodnoscia,ale skoro bylas u lekarza i dbasz o to,zeby wyleczyc zakazenie to nie denerwuj sie na zapas.

Gość gość
w którym Ty w końcu tygodniu urodziłaś? w 17 czy 20?

Gość gość
Ona napisala 21w jako XXI wiek

Gość gość
ale wcześniej zakładała tematy, w których pisała o 20 tygodniu, czytac potrafię :P