Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwiaty w związku

Polecane posty

Gość gość

kobietki jak często dostajecie kwiaty od swoich TŻ-etów?

Gość gość
Wcale :( czekam do jego urodzin i dostanie prezent, a mianowicie zerwę z nim.

Gość gość
Daj sobie siana z tym "TŻ", to nie wizaż, tu się mówi normalnie. Ja jeszcze nie dostałam kwiatów, ale to młody związek, zresztą za kwiatami nie przepadam. Chociaż nie obraziłabym się, jakby mi dał bukiet z jakieś wyjątkowej okazji. Ale to tylko raz na ruski rok, częściej bym nie chciała.

Gość gość
ja tam dostaję raz na jakiś czas, ale ostatnio dał mi piękny bukiet ze stabilizowanych z rosebelle i jak wyczytałam mają być ładne nawet 2 lata.. więc kolejny pewnie dopiero jak te będą brzydsze :D

Gość gość
Mój mąż nie daje mi kwiatów.Nawet wtedy gdy wprost mówię,że chciałabym dostać.Robi dla mnie wiele ale kwiatów i prezentow nie dostaję.

Gość gość
Jak dla mnie kwiaty w związku są bardzo wazne Mój mąż bardzo często daje mi kwiaty bez okazji, tak pokazuje, że o mnie myśli, że jestem dla niego wazna, zamawia najczęściej od nich http://kwiatyupominki.com.pl/ mają piękne bukiety i zawsze jakiś upominek się trafi.

Gość gość
A po co wam kwiatki? Mi jest bardziej miło jak kupi mi np ulubiony sok albo batetię do telefonu ( bo ja się na tym całkiem nie znam) a jesteśmy razem 9 lat. Kwiatki są w ogródku