Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymagający mąż w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Ja śpię a mąż mnie budzi, ja mówię do niego by przestał a on cicho bądź i daj się kochać. Ja mam 46 lat, mąż 52. Nie lubię seksu, poza tym seks taki nie sprawia mi przyjemności bym była budzona o 5 nad ranem. Często wstaje po 3, by tylko nie musieć z mężem robić tego świństwa.

Gość gość
Od tego jest c**eczka,chcesz by poszedł na boki? nastawiłaś się negatywnie,zamiast sie wyluzować,niech ci poliże muszelke ty mu polisz wacusia tak się podnieci że po 5 minutach bedzie po wszystkim i pujdziecie spać,a maż jak zadowolony to go zagonisz w zamian do prac doowych ja tak robię z moim jak mu dam to lata jak perszing wszystko w domu porobi :-) wykorzystaj to cwanie kochana i zaszalej seks potrafi byc przyjemny ale ty z góry psujesz sobie atmosfere po co?

Gość gość
Bo tego nie lubię. W domu mam dość zajęć nie pracuję zawodowo a mąż ma wymagania bym się z nim kochała w każdą sobotę i niedzielę nad ranem. W dodatku córka mieszka z nami i też ma ode mnie wymagania bym zajmowała się jej dzieckiem i tak jest. Ja się zajmuje małym (przyprowadzam i odbieram ze szkoły -chodzi do trzeciej klasy) bo córka jest od 9-19 w pracy, mąż tak samo, są w firmie.

Gość gość
Wymagający bo chce się pokochać ze swoją żoną?! śmieszna jesteś autorko,a potem zdziwione że maż ma kochanke,ma chłop potrzeby to się ciesz że jezcze ma na ciebie ochote a nie marudzisz gość wyżej dobrze pisze,maż zadowolony to i pomocny :-) przemyśl sobie bo seks to nie kara tylko rozkosz i odreagowanie,wszysty go uprawiają,twoi rodzice,dziadkowie,dzieci to jest natura!

Gość gość
siedzisz w domu nie pracujesz to byś się wstydziła! mąż jednak na to zasługuje,utrzymuje cię,rób tak dalej a cie kopnie w tyłek! tyle młodszych i eleganckich panienek,w dzisiejszych czasach to nie problem,daj mi numer do twojego męża to chętnię się z nim zabawię bo po co mu taka niezadowolona i leniwa żona która siedzi w domu i jeszcze narzeka!

Gość Wikimezatka
Jak kobieta nie ma ochoty to trzeba to uszanowac.Zamiast maz rozbudzic Zone i zachecic to pewnie robi swoje i to wtedy boli.Bezsensowne te wypowiedzi naiwnych kobiet,ktore boja sie jak nie dadza tylka to ich maz rzuci.Kobiety szanujcie sie,jak facet nie jest Ciebie wart to niech idzie sobie gdzie chce.Co to za zycie w blednym mysleniu,ze jak nie dostanie to odejdzie.Wolalabym byc sama niz zyc w takim stresie.

Gość gość
dlaczego prowo? autorka pisze jaki to seks jest be,zaszyj pipke bo po co ci ona? mąż sobie znajdzie laseczke,jedna już chce numer tel to daj jej ty będziesz miała problem z głowy i mąż zadowolony a po co ci mąż? aaa do utrzymania takiego lenia jak ty ;-)

Gość gość
no przecież ona napisała że ona tego nie lubi! to jak mąż ma ją rozbudzić! jak ona tego nie lubi hehe wyprowadz się albo rozwiedz,jak mąż taki beznadziejny.

Ok, zalozmy ze nie prowo ;) Autorko, a ty tak masz od zawsze? Czy od niedawna? Po co sie w takim razie bawisz w malzenstwo?

Gość gość
dokładnie,zabawa w małżeństwo,jeżeli tak ci żle to się rozejdz a kto cie bedzie utrzymywał? córka? czy alimenty od męża?

Gość gość
Autorko ile ty miałaś lat jak zostałas babciom, no bo wnuczek w. 3 klasie to chyba ma 10. lat a ty 46

Gość gośćWiki
No tak najlepiej sie rozwiesc,Czlowiek teraz nie ma zadnych zasad moralnych a gdzie miejsce na prawdziwa milosc?To okrutne budzic w nocy egoistycznie myslac tylko o swoich potrzebach seksualnych.Domniewam,ze w ciagu dnia byloby inaczej niz w nocy.Moj maz jakos nigdzie nie idze,tez nie znosze budzenia w nocy i rano.On to rozumie bo mnie kocha.Zupelnie inaczej jak razem tego chca i wtedy chwile potrafia byc piekne,co innego w nocy,czlowiek chce sie wyspac i odpoczac i mysle ze o to najbardziej autorce chodzi.A jesli ktos napisze,ze moze moj chodzi na boki to prosze bardzo uzywajcie.Jesli w zwiazku jest prawdziwa milosc a nie egoistyczne pobudki to wszystko gra.

Gość gość
Lepiej spytaj moją córkę w jakim wieku zrobiła mnie babcią a nie będziesz głupot gadać.

Autorko, a ty wogole rozmawiasz z mezem na temat seksu? Waszych potrzeb, upodoban itp?

Gość gośćWiki
Zwiazek to odpowiedzialnosc.Co do moich spraw z mezem wszystko jest na dobrym poziomie.Nie rozumiem co to ma wspolnego ze mna? Trzeba sie wpierw dobrze z Kims poznac a nie zaczynac znajomosc od seksu.Ile takich par co odwrotnie zaczynalo dzis juz nie ma.

Gość gość
Wy tak wszystkie na poważnie ? My się nie kochaliśmy po 3 miesiące bo spadło mi libido strasznie do tego mi coś tam podszyli przy porodzie (nie ważne) i przy seksie mnie bolało. Mój nigdy mnie nie obudził w nocy na seks. Bywa tak, że on próbuje, a ja nie mam ochoty to mu po prostu mówię 'nie dzisiaj'. Związek to dwie osoby, a nie tylko ta z chujem. Ja też jestem teraz panią domu i to na dodatek w drugiej ciąży i zwyczajnie czasem tak się wymęczę, że ani mi się myśli pieprzyć, a co dopiero o 5 rano. Zabiłabym go jakby mnie obudził o 5. Gdzie Twoje zdanie ? Nie możesz mu powiedzieć ;daj mi spokój' a nie d**e wypinasz ? Gdzie Twoje potrzeby ?

Gość gość
Zostan zydowka,znajdz sobie meza zyda. Bedziecie spac ododzielnie i to ty bedziesz decydowac kiedy. Mowie o tych ortodoksyjnych.

Gość Llllllll

Pieprzenie rozplodzenie milosc 😉 boosko

Gość svek
Dnia 12.11.2014 o 20:47, Gość gość napisał:

Autorko ile ty miałaś lat jak zostałas babciom, no bo wnuczek w. 3 klasie to chyba ma 10. lat a ty 46

Zostala babcia jak miala 36 lat a matka jak miala  16 lat 😊przeciez to prowo.