Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku99w

ciąża

Polecane posty

Gość ratunku99w

hej jestem w 5 tyg ciąży ale niepokoją mnie bóle w z boku jajniki . czy wy też tak miałyście ?

Gość ratunkuu99w
strasznie się martwię bo pracuje w sklepie spożywczym czyli lekko nie jest a już kiedyś miałam ciążę obumarłą

Gość gość
na l-4 jak nosisz ciezary,raz na jakis czas zabolalo,ale nie caly czas.Co wazniejsze dziecko czy lipna praca??

Gość gość
Lepiej sprawdź czy to nie ciąża pozamaciczna, mocny ból w okolicach jajnika może o tym świadczyć, u mnie tak było....nawet nie podejrzewalam że jestem w ciąży bo miałam okres, normalnie się czułam. 2 tygodnie diagnostyki i dopiero rezultat .. Do tej pory nie mogę się z tym pogodzić to była moja pierwsza ciąża.. :(

Gość Magda len
Przez kilka pierwszych tygodni (tak do 8) bolal mnie brzuch tak jak na okres tylko napewno mocniej i bylo to spowodowane wiekszym ukrwieniem macicy co jest naturalne w ciazy i bol temu towarzyszacy nie jest niczym groznym. Jednak napewno bedziesz miala watpliwosci, wiec powiedz o tym swojemu gin prowadzacemu przy najblizszej wizycie ;-)

Gość gość
radze sprawdzic, mi wyszly torbiele w zwiazku z czym ciaza od 7 tc byla zagrozona, lezalam w szpitalu 2 tyg. teraz mam 27 tc i same sie powoli wchlaniaja od lekow, tazke nie chce straszyc bo to moze nic strasznego i moze z przemeczenia czy z rozciagania sie macicy Cie boli :)