sylwia12340 0 Napisano Listopad 12, 2014 chcialabym sie dowiedziec, czy te badanie jest tez wiarygodne jak badanie krwi, na 100% wynik jest prawidlowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 Tak, pomyłka zdarza się niezwykle rzadko, prawie nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 Ja robiłam beta hcg 3 razy i myślę że były dwie pomyłki: - raz beta ponad 2000 a ciąży nie było(co potwierdziło badanie i sikańce) - dwa już w ciąży jednego dnia beta 880 a po 48 h 21600... Chyba niemożliwy taki skok... W pojedyncze badanie bety nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 co wy z tym hcg :o nie lepiej poczekać a nie od razu po stosunku po labor.latac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodzianka7 0 Napisano Listopad 13, 2014 Ja uwazam ze jest wiarygodne choc ja mialam robione hcg z krwii i wynik niestety mnie nie zadowolil bo po trzech tyg bez miesiaczki wynik byl 0.3 ... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia12340 0 Napisano Listopad 13, 2014 wyniki badan robilam przedwczoraj z moczu, i wynik wyszedl negatywny, dzisiaj powinnam dostac okres lub jutro.Dzisiaj mierzylam Temperature w pochwie, i mam 37,6 podskoczyla mi, bo od tygodnia mierze i mialam zawsze po 37,1 lub 37,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach