Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezenty... jakie jest Wasze zdanie?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o to, czy jak dostajecie prezent (lub Wasze dziecko) to otwieracie go przy gościu? Wydaje mi się że tak powinno się robić, ale już sama nie wiem. Ostatnio byłam na urodzinach koleżanki, a potem u dziecka - na obu prezenty były po odebraniu złożone w osobnym miejscu, bez otwierania. Pytam, bo zrobiło mi się trochę przykro. Na prawdę dużo się starałam aby tej dziewczynce zrobić super prezent, jestem przekonana, że sprawił jej mega radość. Aż żałuję że nie mogłam zobaczyć reakcji :(

Gość gość
Oczywiście, że prezenty otwiera się przy dającym.

Gość gość
Oczywiscie ze powinny byc ogladane od razu.

Gość gośćtt
A ja nigdy nie otwieram prezentów przy gościach. Po pierwsze by pokazać im, że to oni są najważniejsi, że to ich towarzystwo mnie cieszy najbardziej, a nie tylko czekam na prezent i juz lecę oglądać co dostałam. A po drugie mam zawsze dużo gości od których dostaje w prezencie koperty z pieniędzmi. I co wtedy, jedne prezenty mam oglądać, a drugie olać, bo wiem, że tam jest tylko kasa?! Ja osobiście prezenty otwieram jak wszyscy pójdą i przy najbliższej okazji dziękuję i mówię, że mi się wszystko podobało....