Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradził mnie, będziemy się rozwodzić, łączy nas dziecko.

Polecane posty

Gość gość

Mamy 3 letniego syna. Mój mąż zdradził mnie z koleżanką z pracy jak powiedział zawsze łączyło go z nią coś więcej. Zmieniłam pracę, żeby się z nimi nie widywać. Dzisiaj przyjechał do syna - jak to wszystko strasznie boli ! Nie daje sobie rady.

Gość gość
Czesto tak się dzieje gdy izolujemy meża!!Ja męża mam zawsze podczas badań pochwy u ginekologa i wspieral porody.Takie przeżycia łączą zwiazek!!!Wcale się nie dziei gdy nie liczysz sie z meżem.Wstydzisz się meża przy badaniu czy porodzie a obcego faceta ginekologa nie cienogród!!

Gość gość
Dalej go kocham, a jednocześnie nienawidzę.

Gość gość
A Ty już założyłas, że go izolowalam ? Otóż przy porodzie nie był, bo miałam cesarkę. Do ginekologa ze mną nie chodził, bo sam nie chciał, a co do płci mojego ginekologa to mam bardzo miłą, młodą panią.

Gość tetett
Ależ nie reaguj na wpisy jakiegoś świra który ma zboczenie na punkcie badań u ginekologa. Przecież to-to nawet nie pisze jak kobieta. To pewnie jakieś gimg****o. A co do opisanej sytuacji, to pozbyłaś się kompletnie bezwartościowego jako partner osobnika. Idę o zakład że wkrótce poczujesz się wolna. Tylko nie daj tylko sobie wcisnąć dziecka. Gdy syn jest u ojca, baw się dobrze i ciesz odzyskaną wolnością.

Gość gość
Na pewno boli i boleć jeszcze bedzie. Z czasem minie i lepiej za jakiś czas zacząć nowe, szczęśliwe życie, niż fundować sobie i dziecku życie z człowiekiem, do którego nabierzesz obrzydzenia. Jak piszesz: pracujesz, udało się wam zamieszkać osobno, wszystko sie prostuje. Może to głupio zabrzmi, ale... zazdroszczę Ci twojej sytuacji :) Mam 2letniego syna, męża, który też mnie zdradza (ale sie nie przyznaje), mieszkanie na kredyt i niestety teraz nie pracuję. I jeszcze rok, dwa, zanim będę mogła cokolwiek zrobić, bo nie mam dokąd sie wyprowadzić.

Gość gość
My mieliśmy mieszkanie szczęście, że bez kredytu, zostawił mi wszystko - mieszkanie, oszczędności, jedno auto. Musiałam zmienić pracę - pracowaliśmy razem. Nie umiałam z nim współgrać to wszystko za bardzo bolało.

byłam w tej samej sytuacji ale bez ślubu zostawiłam go półroku puzniej dla innego i w tej chwili jestem szczesliwa:) wiec głowa do góry pokaz co stracił i wez sie za siebie

Gość gość
Współczuje.

Gość gość
Dasz rade