Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xMietek

Pragnę dziecka, a moja pani niekoniecznie

Polecane posty

Gość xMietek

Jak ją namówić na macierzyństwo? mam 44 lata, czuję się dojrzały do roli ojca. Moja partnerka też jest w idealnym wieku na macierzyństwo (32 lata), jednak mówi, że za 6-6 lat o tym pomyśli. na razie nie jest jeszcze gotowa. Mam stabilną sytuację materialną. Utrzymam ją i dziecko. Ona argumentuje odwlekanie decyzji o dziecku faktem, że nie jest stabilna finansowo i nie ma ugruntowanej pozycji zawodowej. Jak ją przekonać do ciąży?

Gość gość
Ja swoją "przekonałem" groźbą rozwodu - nic innego niestety nie skutkowało. Zawsze miała jakieś durne powody.

Gość gość
A ty byś chciał, żeby przekonywała cię do małżeństwa? Nie bądź śmieszny! Od tego się zaczyna! :P

Gość xMietek
Absolutnie nie chodzi tu o małżeństwo. Ola ma do tego inne podejście. Uważa że i na ślub i na dziecko jest zdecydowanie za wcześnie.

Gość gość
Ma rację, ja bym jej jeszcze poradziła poszukać kogoś młodszego. Z takim starym prykiem zawsze będzie niebezpieczeństwo, że urodzi downa :P

Proszę mnie nie obrażać. Akurat 44 lata to idealny wiek na ojcostwo. A moje plemniki są żywotne, ponieważ zdrowo się odżywiam i zażywam sporo ruchu

Gość gość
a jak dlugo jestescie razem?

2 miesiące, ale znamy się 15 lat, a Ola wiele lat walczyła o mnie, kiedy byłem w toksycznym związku z inną kobietą.

Gość gość
Za stary jesteś,Ola powinna poszukać młodszego

Gość gość
no 2 miesiące w związku, i już dziecko? chyba cię pokopało koleś.ty się na początek dowiedz, co toksycznego jest w tobie, że byłeś tyle lat w toksycznym związku i co robiłeś, że tyle lat w tym byłeś.

Gość gość
Tak Mietek,zastanów się co z Tobą jest nie tak:( Jeszcze nie dawno pisałeś,że kobieta z którą byłeś to stare pudło,jak ją nazwałeś.Pomyślałeś o sobie w ten sam sposób?Sam jesteś już za stary,żeby płodzić dzieci.Dziadku:(

To kobieta jak skończy 35 lat jest zagrożona i nie powinna rodzić dzieci, natomiast mężczyzna jest sprawny do starości. Więc proszę nie obrzucać mnie obelgami.

A Ola jest w idealnym wieku aby urodzić dziecko. Moja poprzednia partnerka, ktra obecnie ma 38 lat bardzo chciała mieć dziecko, ale jest za stara, dlatego z nią dziecka mieć nie chciałem.

Gość gość
Napisz dlaczego byłeś tak wiele lat w toksycznym związku, no i dlaczego, skoro był taki toksyczny, ty w nim byłeś. Odpowiedz na postawione pytania stary debilu, a nie o kobietach zagrożonych :P

Gość gość
xMietek dziś To kobieta jak skończy 35 lat jest zagrożona i nie powinna rodzić dzieci, natomiast mężczyzna jest sprawny do starości. Więc proszę nie obrzucać mnie obelgami xxxxxxxx nie Mieciu, facet też nie powinien mieć dzieci w późnym wieku, bo może to spowodować wady płodu. Przepracowałam trochę w szkole specjalnej, więc wiem co mówię.

Gość gość
Nie,nie Mietek.To Ty manipulujesz kobietami.

Gość gość
dla rodziców w póznym wieku,przed zajściem w ciąże,standardem są badania genetyczne,które mówią o szansach na zdrowe dziecko

Gość gość
No i ma racje. W dzisiejszych czasach kobieta moze zostac matka w pozniejszym wieku. Jak nie jest gotowa to jej nie zmuszaj. Miedzy wami jest duza roznica wieku i ona za 6 lat ciagle moze zajsc w ciaze, ty bedziesz mial 50tke. W sumie dalej ok, ale jak dziecko bedzie nastolatkiem to ty przejdziesz na emeryture. Z drugiej strony mam koleg w pracy, ktory zostal ojcem w wieku 53 lat i nikogo to nie dziwi. Tylko w Polsce jest troche inaczej, bo panuje u nas nadal tradycyjny model rodziny, a kobieta powinna rodzic do 30tki nie wazne czy jest na to gotowa czy nie :(

Obowiązek wychowania dziecka spoczywa na matce, dlatego powinna ona urodzić jak najwcześniej, aby mieć siły się nim zajmować. Ja mogę spłodzić dziecko i w wieku 50 lat, ale Ola będzie już wtedy starszą kobietą i nie wiem jak podoła rodzicielskim obowiązkom.

Gość gość
Jeżeli dziecko to teraz i jak najszybciej!!!dziecko będzie miało kilka lat a ty 50 :/ lipa

Gość gość
"ponieważ moja poprzednia partnerka minipulowała moimi uczuciami" - buhahahahahaha i tak 15 lat, dałeś się "manipulować" w poprzednim związku? jak dla mnie jesteś zwykłym filisterem, jeżeli wiesz, o co mi chodzi. co do tej drugiej, to lepiej, żeby znalazła jednak młodszego od ciebie faceta bo nie wiadomo, ile tej "toksyczności" masz w sobie jako pozostałość po poprzednim związku. i najważniejsze, poraża twoja pewność, co do spłodzenia dziecka w wieku 50 lat i bycia dalej jurnym młodzieniaszkiem :P debil!

Gość gość
teraz to już nie ma żadnych wątpliwości, że xMietek to prowo. dopiero co się rozstał z poprzednią partnerką, bo dziecka nie chciał mieć :classic_cool:

Gość gość
Przeciez xMietek to czterdziecha co ma pecha,zbanowana na innym wątku.Co,nie pamiętacie "Facet po 40-tce to towar deficytowy" i klony czterdziechy czyli Rucia70,słabsza genetycznie,Ekstrawagancja i xMietek właśnie w jednej jej osobie? Ludzie,nie dajcie się temu choremu z urojenia trollowi pod nazwą czterdziecha!!

Gość xMietek
Wypraszam sobie. jestem mężćzyzna. Czterdziechy co ma pecha nie znam.

Gość gość
hehe,durna czterdziecho,Ciebie czuć z daleka. Zbanowali na kolejnym wątku?Nudzi się?Musisz tworzyć swoje urojenia z innych swoich klonowych nicków? na to nabierze się ktoś,kto Cię nie czytał wczesniej.

Ja nie pisze jako Czterdziecha, ale pisuję jako 2 facecików i 1 kobietka :-). Ciekawe czy zgadniecie kto to :-)

Gość gość
gość dziś Przeciez xMietek to czterdziecha co ma pecha,zbanowana na innym wątku.Co,nie pamiętacie "Facet po 40-tce to towar deficytowy" i klony czterdziechy czyli Rucia70,słabsza genetycznie,Ekstrawagancja i xMietek właśnie w jednej jej osobie? Ludzie,nie dajcie się temu choremu z urojenia trollowi pod nazwą czterdziecha! xxxxx Chyba większość userów zna tego zyeba kafeteryjnego :D Nowi się może dadzą wkręcić