Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpolka

odkladanie ciazy

Polecane posty

Gość gośćpolka

Jest , jakoas dziewzyna co odklada cixze na 37 38?? znacie takie kobiety co urodzily pozniej??ja mam 34 ale nie moge teraz z przyczyn finansowych, jest ktos kto tez tak ma??

Gość gość
moja kuzynka tak odkładała ale nie ze względów finansowych tylko jak to mówili chcemy się wyszaleć. Wczasy sweet focie na wielbłądach drinki wypasione . Kiedy dobijał 35 postanowili się starać i tak się starają do dziś a ma już 43 lata.

Gość gość
zawsze mozna adpotowac nawetwe 35 szkada jescze marnowac czas dla dziecka

Gość gość
tez mam 34 lata i odkładam drugą ciaże,syn ma 2 lata i dopiero co odżyłam a tu znowu mam się pakowac w pieluchy?!

Gość gość
Ja mam prawie 30 i planuje ciąze już od 2 lat ale co chwile zmieniam zdanie i odkładamy starania, bo zawsze coś się zmienia. Zmiana pracy, nagły remont etc

Gość gasxcia
Ja też odkładam 2 ciaże na 34-35 lat. Mam 29 a syn dopiero 2 latka. Chcę żeby podrósł. Nie chcę być uwalona po łokcie z 2 maluchów.

Gość gość
dziewczyno nie odkładaj za dlugo ciąży bo im później tym ciężej zajść, ja rozumiem jak ktoś zwleka z drugą ciążą bo ma małego malucha, ja mam 31 lat i dziecko ponad rok, dziecko to naprawde radość ,jak patrzysz jak się rozwija i coraz więcej rozumie , to naprawdę szczęście, z drugą ciąża czekam aż mała będzie miała min 3 lata i pójdzie do przedszkola,z dwójka takich maluchów cięzko sobie poradzic

Gość gość
Dziewczyny uspokoiłyscie mnie, bo ja mam 26 lat. Jestem rok po ślubie, a już czuje presje środowiska, a zwłaszcza teściowej, kiedy mówie, ze chce jeszcze troche skorzystać z życia, zobaczyc kawałek świata..

Gość gość
a po penis ci dziecko? nie każdy musi mieć. jak nie chcesz to sobie nie rób i tyle. moim zdaniem szkoda zycia na dzieciary.

Gość gość
bo wpl to musi byc mezus kredycik i dzidzius-inaczej to nie da raday, wysmieja cie

Gość gość
Moja koleżanka- rówieśniczka ma teraz 36 lat i jest w pierwszej ciąży, urodzi w 2015 czyli będzie miała 37 :) Do tej pory realizowała się naukowo i zawodowo (ale naprawdę ambitnie, w dziale badawczym dużego koncernu farmaceutycznego nie w Polsce, zrobiła doktorat, kupę staży itp.). Ja urodziłam pierwsze dziecko w wieku 34, może za jakieś 2 lata pomyślimy o rodzeństwie. Spokojnie, zdążysz urodzić i wychować.

Gość gość
ja mam 36 i mi sie nie chcce serio