Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Oni wracają ?

Polecane posty

Gość gość
czy przebaczylibyscie zdrade?

Gość gość
ja osobiście chyba tak ,

Gość gość
a ja w swoją byłą mam wyj****e, nie zależy mi na niej i perfekcyjnie mnie od siebie odstraszyła. Najgorsza osoba jaką poznałem w życiu.

Gość gość
a co takiego zrobiła , ze Cie tak odstraszyła ?

Gość gość
nigdy nie przebaczyłabym zdrady, bo ja sama potrafię być wierna w związku i bardzo by mnie to bolało, moje związki rozpadały się same, trudno, to nie było to, ale na Boga jesteśmy dorośli - przynajmniej ja i moi partnerzy, więc trzeba się zachowywać jak dorosły człowiek, rozmawiać...nadal z niektórymi byłymi mam kontakt i gadamy od czasu do czasu :) ale obecnie jestem sama i trochę to jednak boli, długa samotność nie jest fajna.

Gość gość
zawsze się kłóciła, o wszystko, byliśmy razem 2 miesiące a ona nawet w trakcie romantycznej rozmowy potrafiła wylecieć z tekstem "a dlaczego to zrobiłem kilka lat temu!?", często mnie obrażała.Dopytywała się o kazdy szczegół mojego życia a jak tylko znalazła nawet najmniejszą niespójność to krzyczała. Jestem facetem który w życiu nie miał nigdy dziewczyny. Moja była oczywiście w tym widziała podtekst seksualny, wyzywała moje znajome od suk i k***w mimo że od kilku miesięcu niektórych z nich nawet nie widziałem. Była toksyczna, miał pretensje że nikogo nie miałem i że to dziwne, o poglądy polityczne, społeczne, o wszystko co było inne niż jej poglądy. Nawet w tym że ja nie ubierałem się tak jak ona by chciała widziała powód do zerwania! Na dodatek była apodyktyczna. Poszedłem kiedyś z kumplem na piwo do znajomych. Tam były jakieś dziewczyny, jak ona sie dowiedziała to zaczeła dzwonić że nie chce ze mną być bo ja jej nie rozumiem!Wyszedłem a wtedy zaczęło się piekło "Po co wyszedłeś?Bo nie byłeś pewny czy nic nie odwalisz,prawda?jesteś p******y!nienawidzę ciebie!" W międzyczasie bluzgała mnie, mam setki wiadomości w których mnie bluzga i przepraszam. Koniec końców okazało się że chodzi pijana na każdą imprezę, maca się z każdym i ma mentalność wiejskiej ladacznicy. Dla mnie ona jest zerem, nie mój poziom.

Gość gość
współczucia, natrafiłeś na schizofrenice, takich jest pełno

Gość gość
Najgorsze było to że ona wszystko z naszego związku rozpowiadała na zewnątrz , wszystkim koleżanką i swojej siostrze z którą codziennie po kilka godzin wisiała na telefonie. Jedna i druga stuknięta dochodziły do takich wniosków podczas rozmowy ze sam bym na nie nie wpadł. Potem były pretensje do mnie o coś czego nie zrobiłem albo "co byłoby gdybym zrobił". Oberwało mi się nawet za rzeczy których nie zrobiłem ale gdybym zrobił w przyszłości... Ja pierniczę, szkoda gadać.

Gość gość
Mój próbuje wrócić już od 2óch lat i nie mam pojęcia jak się go pozbyć. Ja go zostawiłam, bo źle mnie traktował i nie szanował wcale. Kłamał i możliwe że zdradzał . Ja byłam w porządku i się starałam stworzyć partnerski związek, on chciał związku gdzie wszystko robiła kobieta (praca, dom, zakupy) a on siedział w domu, jak jego starzy. Do teraz tylko dużo gada i snuje wizje a nic w tym kierunku nie robi. Ja nie czekam, i nigdy nie będę, bo nie jest tego wart

Gość gość
Aha i tak, oni zawsze wracaja bo np nowe zwiazki nie wypaliły a oni licza na latwy i szybku powrot po palnięcuu kilku slodkich slowek. Tylko idiotki sie nabieraja.

Gość gość
chciales to masz.

Gość gość
lepiej nie wracac

Gość gość
chciałem ale mi przeszło , tak jak napisałem z zerami sie nie zadaję :D

Gość gość
po co wracac?

Gość gość
ja mam problem zostawił mnie z błahego powodu bo byłam zbyt cicha i nieśmiałą , kazał mi to zmienić , teraz nie pisze 4 dzień ja pisałam ale przestałam ,, licze na to ze wróci , jak to wszystko przemysli sobie co myslicie o Ty, Wiem ze mu zalezy bardzo ,

Gość gość
mnie zostawił, ale tylko czekam na jakiś znak i zaraz wracam do niego bo go kocham ..

Gość gość
Jeżeli to facet zostawia kobietĘ z premedytacją to nie wróci na pewno z milosci,,,oczywiscie może mu nie wyjsc ze swoją nową miloscią i będzie próbował kitów naopowiadać że kocha itp,,nie dajcie sie na to nabrac

Gość gość
nawet jezeli wrócą , to tylko dlatego że żadna ich nie chciała , albo szukają pocieszycielki albo inne wyrachowane powody , a nie dlatego , że was kochają. Owszem beda tak mowic bo inaczej byscie ich nie przyjęły. Smiesza mnie kobiety ktore czekaja na powrot a potem jeszcze za to dziękują :Dkretynki