Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zapisałybyście sie do lekarza który ma jakieś negatywne komentarze w

Polecane posty

Gość gość

portalu znany lekarz?

Gość gość
lekarz ktory ma same pozytywne komentarze jest z pewnoscia promowany przez krewnych i znajomych i z rzeczywistoscia nie ma to nic wspolnego

Gość gość
wynika to z bardzo prostego faktu nie ma ludzi ktorzy sie nie myla i nie ma ludzi ktorzy swoim zachowaniem odpowiadaja kazdemu pacjentowi zawsze i wszedzie

Gość gośćaaa
No nie wiem na jakim ty świecie żyjesz ale nie istnieje coś takiego jak lekarz z samymi pozytywnymi opniami. Lekarz to nie robot a człowiek i każdy człowiek popełnia błędy. A ci z pozytywnymi opiniami tylko i wyłącznie to raczej sami sobie je piszą i blokują te negatywne - do takiego Na PEWNO BYM SIĘ NIE WYBRAŁA.

Gość gość
No ale komentarze w stylu: Odradzam wizytę i konsultację u dr Tytusa Nowaka, jest niemiły, arogancki, niegrzeczny i złośliwy. Pacjentki w klinice ul. Chałubińskiego traktuje jak zło konieczne, zwraca się bezceremonialne "ty" lub "dziecko" mimo, że pacjentka już dawno nim nie jest. Pyta pacjentki o tak fachowe rzeczy, np. czy wiedza jak będzie przebiagala operacja, itp; a przecież nie każda pacjentka jest/była studentem medycyny i nie musi się na tym znac; nie zwraca uwagi na to, że kobiety będące pacjentkami ginekologii operacyjnej są najczęściej wystraszone i zestresowane, że się najnormalniej w świecie boją, nie robi nic, żeby ten strach zniwelowac. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że nikt nikogo nie będzie głaskał po rączce, niemniej uważam, że spokojne, życzliwe i fachowe podejście do człowieka to zasada ogólnoludzka, która obowiązuje nie tylko lekarzy, ale tych wszystkich, którzy pracują z ludźmi. Choc moim zdaniem ta zasada powinna obowiązywac przede wszystkim lekarzy. A i jeszcze jedno, jest wulgarny, pomiata personelem, nie zwracając uwagi na to, że pacjentki mogą usłuszec...Traumatyczne doświadczenia jakich doświadczyłam pozostaną we mnie na długo....Szkoda..

Gość gość
Ja chodze do takiego który ma 68lat i nie ma żadnej negatywnej opinii W gabinecie czysto nowocześnie sprzęt najwyższych lotów i robi cytologie usg pochwy i piersi i tarczycy i wszystko w niskiej cenie i on jest fantastycznym operatorem pracował w szpitalu długie lata. Nikt go nie krytykuje bo jest dobry i ludzki.

Gość gość
Ja boję się chodzić do bab bo mam ładną nawet po porodzie a one ponoć zazdrosne są jak diabli!

Gość gość
Są lekarze jak wszyscy ludzie którzy są bez wad w relacjach z innymi ludźmi-po prostu nie każdy nadaje się do pracy z ludźmi! Jednak jest ich zdecydowana mniejszość. Ja osobiście unikam i boję się lekarzy z negatywami. Chodzę tylko do tych co nie posiadają negatywnych komentarzy lub ich treść jest wątpliwa.