Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były chce wrócić, bo dowiedział się, że znalazłam kogoś nowego...

Polecane posty

Gość gość

Z exem byłam 15 miesięcy, zakochana byłam po uszy, świata poza nim nie widziałam. Nagle ni stąd ni zowąd stwierdził, że to, co do mnie czuł znacznie osłabło i że mnie zostawia. Wpadłam w rozpacz. W ciągu 2 tygodni schudłam prawie 10 kg. Potem jakoś powoli zaczęłam dochodzić do siebie zabijając czas na różnych czatach i portalach, żeby tylko o nim nie myśleć. Na jednej z takich stron poznałam JEGO - mojego obecnego partnera. Kiedy były się o tym dowiedział, to od razu stwierdził, że był głupi, że przeprasza i że chce do mnie wrócić. Wysłałam go na drzewo, chociaż jeszcze niedawno dałabym wszystko, żeby chciał znowu ze mną być. Faceci to jednak dranie i debile, mam nadzieję, że z moim obecnym nie będzie takich akcji. Musiałam się wygadać.

Gość gość
Z nowym będziesz mieć to samo, tylko nie wiadomo czy nowy wróci po takiej samej akcji. Dowiedz się raczej więcej o sobie, dlaczego odchodzą. A potem obwiniaj innych.

Gość gość
a ty znasz dobrze tego nowego?

Gość gość
Nowego znam od pół roku.

Gość gość
A do byłego już nic kompletnie nie czujesz?

Gość gość
Znasz pół roku ale przez czat? Jak długo jesteście razem w realu?

Gość gość
Do byłego już nic nie czuję. Obecnego poznałam na czacie pół roku temu, w realu znamy się od 4 miesięcy.