Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze diecie noszą juz rajstopki ?

Polecane posty

Gość gość
Rajstopy zakladac chlopcu... Zalosne. A o kalesonach nikt nie slyszal?

Gość gość
Mój jest w 2 kl. podstawówki i sam decyduje kiedy ubiera. Gdy jest mu zimno to jak najbardziej.

Gość gość
Mam dwóch synów. Młodszy 6 lat, starszy 9. 6 latek ubiera rajstopy bez problemu, tym bardziej że lubi ciepło. Starszy od tego roku udaje już dorosłego, on nosił nie będzie. Zakomunikował mi to przed zimą gdy byliśmy na zakupach kupować cieplejsze rzeczy. Żadnych rajstop, getrów czy kaleson. Po prostu zero tematu. Pomyślałam, nie to nie, jak coś to jeszcze rajstopy ma, bo w poprzednim roku były kupione nieco większe. W święta byliśmy w kościele. Tak mu nogi i tyłek zmarzły, że dziś gdy przed wyjściem do kościoła sam zapytał czy mam jeszcze jego rajstopy. Po powrocie już ich nie zdjął bo po obiedzie idzie z kolegami na dwór. Ściągnął tylko spodnie i tak jak młodszy jest w samych rajstopach. Czekam na rozwój sytuacji, bo jak przymierzał to tylko dwie pary na niego były dobre. Ciekawe kiedy wyciągnie mnie na zakupy.

Gość gość
Wszystko zależy od aury na dworze Moi synowie są już w wieku szkolnym i za bardzo nawet nie chcę sie im wtrącać do ubierania, bo byłby to dla nich najwiekszy obciach. Oboje mają jeszcze w szafkach bawełniane rajtuzy, ale postarałam się,żeby mieli też chłopięce getry. czasem zakładają to, czasem to. Np. teraz, jak od tygodnia mają ferie, a na dworze panuje zima na całego przed wyjściem z domu oboje ubierają cos pod spodnie. Ale nie zamierzam kłaść nacisku na to co to jest,a na pierwszy sygnał o tym,że rajstopy mają zniknąć poprostu się dostosuję.

Gość gość
Moj 14 mies synek zawsze jak gdzies idziemy na dlugi spacer . Dziecko w wozku nie rusza sie. Jest mu chlodniej przeciez,

Gość gość
Moi synowie są już w wieku szkolnym i za bardzo nawet nie chcę sie im wtrącać do ubierania, bo byłby to dla nich najwiekszy obciach. Oboje mają jeszcze w szafkach bawełniane rajtuzy (..) oboje ubierają cos x Oboje? Że niby obojnaki?