Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cynik wieczorową porą to dla Ciebie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś hehe gratuluję gustu...

Gość
napisz do mnie na maila jak chcesz żebym Cię poważnie traktował

Gość gość
3. Musicie miec jakas forme identyfikacji tak zebym was roroznial od siebie i wiedzial czy gadam z kobieta czy mezczyna wiec dla tych co: 3.1 Ze stalym nickiem zero problemu 3.2 Tych co zpomarancza z nickiem tez nie ma problemu tylko nick taki zeby bylo wiadomo czy kobieta czy mezczyzna 3.3 Dla tych co z goscia do nicku gosc cyferka plus K lub M zeby byla jasna plec z innymi z goscia nie gadam

Gość gość
Odezwę się jutro słoneczko. Buziaka na dobranoc - 38.media.tumblr.com/72d64853cbc993bd298a06e458078eb6/tumblr_mgpypoh5y31qlsrqlo1_500.gif

Cynik Pogadamy jak facet z facetem Chcialem poznac Twoja wersje tego co sie wydarzylo mozemy na maila masz w stopce jak wolisz

Gość gość
Wilku, za całym szacunkiem, ale to nie Twoja sprawa :O Znów mieszasz się w rzeczy, które Ciebie nie dotyczą i do których nie masz prawa się wtrącać.

Gość gość
Gość00:05 i bledny z gościa pisze stary dziad

Gość gość
Wilk jesteś ok :-)

do : gość dziś Cynik sam zdecyduje czy chce ze mna pogadac Wiekszosc osob zajela stanowisko po jednej ze stron albo zalezy im zeby fajna opowiesc erotyczna toczyla sie dalej na ERO. A mi zalezy na tym zeby jesli narodzilo sie miedzy nimi cos prawdziwego zeby sie dogadali i dali sobie szanse w realu:) Bo Wilk jest przyjacielem milosci:) Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
Wilk miłość nie istnieje, to tylko iluzja... Dobrze o tym wiesz, w przeciwnym razie byłbyś z tą jedną kobietą, pierwszą w której się zakochałeś, a wydaje mi się, że to juz twoja trzecia! I nie uwierzę za nic w świecie, że żadna z tych twoich miłości przez ciebie nie cierpiała, więc jaka to miłość? Ten cały świat to jedna wielka iluzja, złudzenie...

Gość gość
bledny ty masz prace czy na zasiłku że od rana na kompie takich k***a do łopaty

Gość gość
Bosz niech mnie ktoś przytrzyma, bo nie wyrobię. Biedny Cynik wpadł w łapy Wilka. Wilku Cynik ma za dużo oleju w głowie, żeby pisać do Ciebie i roztrząsać jakieś infantylne forumowe bzdury. Czy Ciebie już całkiem bóg pokarał ? Została Ci tam jakaś szara komórka pod tym futrem ? Taaaak, taaak zaraz wpadniesz tępić chamstwo i wywalać śmieci z forum. Żeby mnie wywalić, najpierw musiałbyś mnie złapać. :P Cyniku :) Współczuję. To co czytam na różnych tematach, nie mieści się w głowie. Nie sądzę, żeby Twoje tłumaczenia dotarły do większości tego stada. Aż strach myśleć, że to zdziecinnienie tutaj, mogłoby być w jakiś sposób reprezentatywne dla naszego społeczeństwa. :O

Gość gość
Ciekawe, że ten sam kawałek parę minut później pojawił się również w temacie u Koke...zostawiam to bez komentarza.

Gość gość
Może lubi wielkąty albo chce zobaczyć który pierwszy się naciągnie na ten folklor "zielone oczy" czy coś w tym stylu.

Gość gość
na każdym dziale jest jakas idiotka- psychopatka, która kocha zamieszanie wokół siebie. Na ero mamy niestety Słodko-winną, czy tam Grację, Aksamitkę, czy Kamę, zwał jak zwał. Bo to jedno i to samo. Jakie Ero taka prowokatorka. Tylko mogłaby skończyc z tymi wierszykami z Fasolek bo ...no właśnie co to da jak dokończę zdanie?

do gość dziś Milosc istnieje to produkt ewolucji stworzony w konkretnym celu Moj pierwszy zwiazek trwal kilkanascie lat i naprawde wlozylem w niego cale serce ale zdrugiej strony trafilem na kobiete nie do zycia dlatego odszedlem Kiedys myslalem tak jak ty ze milosc w zyciu moze byc jedna Polowki pomaranczy do grobowej deski i tak dalej Ale milosc jest juz dobrze przebadana przez nauke i wiekszosc o niej juz wiadomo Milosci mozesz przezyc kilka w zyciu i kazda jest tak samo prawdziwa jak ta pierwsza Wpadnij kiedys jak bedziesz miala ochote na Wspolnota Polska Nocy Kupały2 Pogadamy o Milosci i czym jest i jak trudna ja utrzymac a jak latwo zniszczyc I ze bez niej to nie jest prawdziwe zycie tylko udawanie go choc jest niebezpieczna i nie ma na nia twardziela Opowiem ci co wiem o Milosci a ty opowiesz mi swoja historie o Milosci Moze byc z tego ciekawa szczera rozmowa a takie sobie najbardziej cenie:) Na tym moim temacie jest wymog stalego nicka jasno definiujacego plec Zaloz takiego tylko na moj temat zeby cie chamsko nie atakowali na innych za to ze milo rozmawiasz z Wilkiem:) Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
Cyniku nie masz maila w profilu. To tyle jeśli cho,dzi o poważne traktowanie ;)

Gość
gość dziś Jak zobaczysz na moją wiadomość z wczoraj to zauważysz że została zedytowana dzisiaj rano. Reszty się domyśl. ;)

Gość gość
Szczerze ? Nie mam nic wspólnego z wpisami na tym temacie Zapytałam o maila tak po prostu, nie w celu prowadzenia korespondencji erotycznej niestety :( ;) Domyślam się. Pozdrawiam :)

Gość
Dla ciekawskich, wyjaśniliśmy sobie z Ka mą wszystko na mailu. Przepraszam ją tu oficjalnie, za sugerowanie że jest wariatką nieodróżniającą fikcji od rzeczywistości. To było niezrozumienie z mojej winy, chociaż przyczyniła się do tego tak pięknie i realistycznie wszystko opisując. ;-) Więc jednak powinniście to jej założyć temat "Królowa Ka ma". Piszę to bo jestem jej to winny, co do reszty wymienionych między nami informacji zapewniam wszystkich z całego serca i bardzo życzliwie, że nie jest to w najmniejszym stopniu waszą sprawą. ;-)

Co wniosłam w Twoje życie, a Ty w moje? Może przemkniemy obok siebie, w pośpiechu goniąc uciekający czas... Albo zatrzymamy się na chwilę, by wzajemnie uczyć się od siebie. Bo tylko w tym, co potrafimy sobie dać, możemy zdać ten Egzamin ;)😘

Gość niestała   czytaczka
:)

Gość deserek
No wreszcie! Tak ma być na ERO i niech się innym udziela ;)

Gość gość
Nie graj cynika na siłę Mało ci za to świat braw da Nie mów że wszystko w miłości już było Bo to nieprawda, nieprawda, nieprawda Więc przestań cedzić złe słowa I patrzeć wzrokiem ponurym Dla ciebie życie to knajpa portowa Dla mnie ocean, ocean, ocean, ocean, ocean, ocean na którym: Ref: Odkryjemy miłość nieznaną Przegonimy wiatr wesoły, co po fali gna Poznaczymy kraj zakochanych - długość ta, szerokość ta Miłowania głodni jak wilcy Nauczymy się w tym kraju od pierwszego dnia Słów, którymi mówią tubylcy Szabadabada szabadabada Odkryjemy miłość nieznaną Na szczęśliwy ląd zaniosą mnie pewnego dnia Twe ramiona łódź Magellana Serce twe busola ma Znów będę czuć, że jestem zakochana Póki niesie mnie łódź - łódź Magellana Znów będę czuć, że żyć tylko tak warto jest Navigare necesse est, navigare necesse est https://www.youtube.com/watch?v=W7Yvej-MlGY