Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

julka maja lenka

Polecane posty

Gość gość

wcale nie sa takie fajne. a wszyscy je daja. juz 4 maja w tym roku u moich kolezanek sie rodzi. julki to napad 2010-2012. jakas porazka:O

Gość gość
no i?

Gość gość
mimo ze to oklepane imiona to mi sie podobaja...wole takie nadac niz np. Wiesława czy inne tego pokroju tylko dlatego bo te sa oklepane

Gość gość
Ty sie chyba autorko z choiki urwalas. Po pierwsze niech kazdy nazywa dziecko jak mu sie rzewnie podoba, tobie naorawde nic do tego. Tysiac twoich kolezanek moze nazwac syna jakub, a ty sobie nazwij marian - kogo to obchodzi? Po drubie zawsze byla moda na jakies imiona. W moich rocznikach co trzecia laska to ania, kasia, albo agnieszka. I nikt z tym nigdy nie mial problemu. Chcesz sie silic na orginalnosc prosze bardzo. Podoba ci sie imie z pierwszej dziesiatki tez komoletnie w tym nic zlego. Zyj i pozwol zyc innym

Gość gość
mam bratanice Julie z 2004r, wlsnie wtedy juz to imie bylo popularne. btw bratnica jest jedyna Julka w swojej klasie.

Gość gość
A co myslicie o imieniu Hania

Gość gość
Piekne imie Hania

Gość gość
3 imiona-ok,!

Gość gość
Hania tak samo oklepane. Kiedyś mi się podobało ale zdecydowanie mi się przejadło. Ale to nie nam ma się podobać a tobie