Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec w malej

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj z rana moj maz mnie kompletnie zaskoczyl a mianowicie wszed we mnie sama glowka i zaczal go sobie walic az do finalu.Oslupialam 1 raz cos takiego zrobil.Wasi faceci cos takiego robili?

Gość gość
Moj tak nie robi ale ciekawa jestem jakie to uczucie przyjemne?

Gość gość
Oj potrafi haha

Gość gość
Mam nadzieje haha ju| mnie zaskakiwal hih

pewnie zobaczył w jakimś filmie i pomyślał sobie "spróbujmy". Zerknij co on ma jeszcze w filmotece, aby sprawdzić co jeszcze dla ciebie szykuje

Gość kotka poes
ej no, tak nie mozna gospodarzu :D jeszcze znajdzie cos czego nie powinna znalezc ;)

Gość gość
Moze i zobaczyl nie wiem i nie będę dociekala zazdrosniki

hej kotko ;) no to już jak uważa, może wybrać zaskoczenie. Ale jak żądania męża będą jakieś bardziej niebanalne, to może będzie musiała się przygotować psychicznie jakoś

Gość gość
Maz nie ma twojego charakteru zebym musiala si psychicznie nastawiac na co.

to wtedy wyleje zale na kafe ;) i bedzie szukac "pomocy" a wilk da jej wyklad co zrobic i jak by zadowolic prawdziwego faceta :P

no właśnie, każdy ma swoje granice no nie? cieżko powiedzieć, no wydaje mi się że podobne do Twoich, więcej niż jedna pozycja, mniej niż jakieś estrema ;)

taaa, wracajac do tematu (bo inaczej ktoras mandarynka bedzie sie burzyc), to uwielbiam takie pobudki i to bardzo...

a to mandarynki pilnują porządku? Takie poranne zbliżenie jest fajne, chociaż to jest taki specyficzny moment, przynajmniej dla mnie, jak człowiek jest taki rozespany po nocy, to słabiej odczuwa pewne doznania. Ale pewnie kobiety inaczej odczuwają taką pobudkę No i warunki na to trzeba mieć, ale o tym już pisałem ci gdzieś indziej

w przeciwienstwie do niektorych, ktorzy swoje odczucia i potrzeby przypisuja ogolowi, ja moge mowic tylko o sobie: taki rodzaj seksu, ten konkretny przypadek, nie sprawiaja jakies znacznej przyjemnosci, ale poniewaz uwielbiam kontakt cielesny, jest to dla mnie idealny sposob rozpoczecia dnia ;) tak jeszcze na pograniczu snu i jawy ale jednak krew juz krazy z odpowiedna predkoscia. duzym ulatwieniem jest posiadanie jednej z cech slimakow ;)

dokładnie jest tak jak piszesz, z tym snem i jawą i z tym że raczej tylko dla przypomnienia o sobie i dla sportu, prawdziwa zabawa to raczej na wieczór. Ale to zależy, niektóre kobiety nie przepadają za takim budzeniem, wolą się wyspać, trzeba wyczuć moment. Na pewno nie codziennie, ale na taki sobotni poranek, jak znalazł

te 10min roznicy nie sprawi a duzo przyjemniejsze od snooze funkcji:D ja tam lubie :) zreszta ja wstaje zawsze przed kocurami :)

no, jak jesteś rannym ptaszkiem to rzeczywiście, a co do snooze funkcji to gdzieś widziałem takie wibratory z funkcją budzika, ale to sa drogie rzeczy, lepiej jednak poprosić o budzenie partnera ;) A tak w ogóle, dzisiaj tez spędzasz dzień w podobny sposób jak wczoraj? No musiałem zapytać ;)

no tak, ale przy wytłumaczeniu sensacyjnym, to pewnie miałabyś ciekawsze zajęcie niż pisanie tutaj, więc raczej obstawiam banalność, oczywiście bez urazy ;)

coz, od ciebie i twej wyobrazni zalezy interpretacja :) czytalam ze 2k by cie interesowalo... 2m nie?

aha, czytasz ten inny wątek ;) wiesz, wszystko może interesować w sferze fantazji a z rzeczywistością nie widzę tego zupełnie. Na razie ;) 2K jest fajne, ale każda z kobiet ma tyle dziurek do ogarnięcia i zaspokojenia, nie wiem czy bym dał radę, a jak nie to marnotrawstwo by było. A z kolei mówią że przy 2M to kobieta dopiero czuje się prawdziwą królową, wypełniona i zaspokojona. Zazwyczaj to facet chce 2K, ale wiadomo że wtedy partnerce trzeba by pozwolić na 2M. No chyba że partnerka jest "trochę bi" i nie potrzebuje drugiego faceta. A czemu pytasz, masz jakieś doświadczenia, albo fantazje z układami >1 ?

aha, czyli dla ciebie seks jest rownowaznym ukladem ;) mam doswiadczenie we wszystkich ukladach:)

serio? no to naprawdę, nie spodziewałem się ja tylko układ równoważny, reszta pozostaje w sferze fantazji, raczej nierealizowalnych