Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dupaston na podtrzymanie ciąży a tycie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 15 tyg ciązy, dopustom biorę ponieważ miałam plamienia, i odkąd zaczęłam go zażywać to przytyłam 2 kg, wcześniej brałam luteinę i nie przybierałam tak po niej na wadze, zaznaczam że nie objadam się czy to skutek zatrzymania wody w organixnmie?

Gość gość
predzej tego, ze pewnie masz tez sie oszczedzac, brak ruchu, wysilku robi swoje.

Gość gość
Dziewczyno jesteś w ciąży... jak masz nie tyć... to nie jest wina dupastonu tylko Twojego błogosławionego stanu...

Gość gość
wiem że norma to przytycie 2 kg do 15 tg, ale ja przytyłam te 2 kg w 2 tyg właśnie odkąd zaczęłam brać dupaston, nie mam nakazu leżenia, plamienia przeszły także na spacer chodzę, fakt jestem na zwolnieniu teraz ale jak pracowałam to tez siedząca praca,

Gość gość
na ulotce jest napisane że może powodować zmianę wagi, więc nawet w ciąży można ważyć więcej niż jakby się go nie brało, ale czasem trzeba zażywać lekarstwa żeby móc mieć dzidziusia, waga po porodzie jak karmi się piersią szybko leci w dół:)

Gość ikaw
niestety można

Gość gość
ja brałam dupashon tez miałam plamienia to był chyba 17 albo 18 tydz, nie przytylam ani grama a chudłam do 22 tyg

zamiast martwic sie ciaza to ty o tyciu,tez byłam na podtrzymaniu i nawet na sekunde nie pomyślałam o sobie tylko o dziecku.

Gość gość
Brałam duphaston, nie w ciąży, ale faktycznie przytyłam wtym czasie. Zrzuciłam zaraz po odstawieniu.

Gość gość
Brałam duphaston cały 1 trymestr ciąży nie przytyłam po nim. Normalne że na tym etapie gromadzisz wodę 2 kg to prawie nic w ciąży

Gość gość
ja bralam duphaston ale nie zauwazylam specjalnie wahan wagi w tym czasie, takze tyjesz bo jestes po prostu w ciąży

Gość gość
Też brałam w pierwszej ciąży i nie przytyłam ,z tym ze mogłam chodzić normalnie leżeć nie musiałam to też ma znaczenie .

Gość gość
ja brałam go chyba lepiej niż miesiąc i lezalam i nie przytylam nic