Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dac jedyne imie jakie nam sie podoba a jest b popularne?

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat. Jedynym imieniem jakie nam sie podoba, wlasciwie od zawsze, to imie Jakub. Nie dalismy pierwszemu synowi tak na imie bo kilka lat temu bylo bardzo popularne. Myslalam, ze cos sie zmienilo przez te lata ale widze ze niestety dalej jest w czolowce. Co byscie zrobily- dalybyscie imie ktore sie wam b podoba, a jest b popularne czy szukaly innego (niestety nic nam sie nie podoba...

Gość gość
Oczywiście że dać ,ja też dałam synowi imię jakie mi się podobało ,w jego roczniku popularne nie było ale nawet gdyby, to też dała . Drugi syn ma imię już bardziej popularne ale też jedyne jakie w miarę mi się podobało ,ja z kolei mam bardzo popularne imię gdzie w moim roczniku spotykam wiele kobiet o tym imieniu ale jakoś to mnie nie uwiera.

Gość gość
Uwielbiam to imię- Jakubek☺

Gość gość
daj na imie gluptak po mamusi

Gość gość
z jakiego powodu nazywasz mnie "gluptakiem" (cokolwiek to znaczy)? Czy tak po prostu to jest wszystko co masz do powiedzenia na jakikolwiek temat? Obstawiam to drugie;-)

Gość gość
a ja na wsi czesciej slyszalam imiona takie hmm bardziej wyszukane;-)

Gość gość
bo kogo to interere? nikogo, kazdy ma to w d, jak nazwiesz go tak jak chcesz to swiat nie zmieni sie na lepszy