Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zemścić inteligentnie zemścić na facecie??

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie to strasznie. Okazał się ostatnim dupkiem. Jeszcze z nim nie rozmawiałam. Facet zbliżający się powoli do 30-stki spotyka się jak się okazało z ciziami 17-18 letnimi. Mnie traktował jak materac pomimo tego kim jestem... Do tej pory czułam się kobietą spełnioną, zadowoloną z życia. Ten gnój zburzył cały mój świat. Przez lata walczyłam o to, żeby wreszcie uwierzyć w siebie, miałam ciężkie życie długo by opowiadać. Ciężko było mi znaleźć siłę w sobie by uwierzyć w siebie. On to wszystko zniszczył poczułam się znowu śmieciem...... Jak teraz się zemścić??

Gość gość
ale jestes wredna kobieto!!!!!!

Gość gość
zemsici intęęligęętnie zemścić

Gość gość
Czekam na konstruktywne odpowiedzi. Jak się nie zemszczę to się po tym wszystkim nie pozbieram. Może to idiotyczne a może i nie ale chce żeby jego też to porządnie zabolało. Zaraz ktoś powie żebym była ponad to... ja nie potrafię. Z resztą za to co mi zrobił jak mnie ocenił i potraktował to chyba nawet z grobu bym wstała żeby się pomścić.

Gość gość
najlepszą zemstą jest sukces i totalna olewka delikwenta.

Gość gość
ciekawy przypadek... oczywiście jesteś skorpionem?

Gość gość
gość dziś najlepszą zemstą jest sukces i totalna olewka delikwenta. Niestety tak się nie da. Sukces był lekarstwem na problemy o których już wspominałam dlatego czułam się pewną siebie, swojej wartości. On to zburzył, potraktował jak śmiecia (nawet gorzej) pokazując, że mimo tych sukcesów i tak jestem gorsza... jaki facet wstydzi się swojej kobiety??

Gość gość
Żal co się teraz robi z ludźmi.

Gość gość
wiesz, kazda zlosc kiedys mija:), najlepiej swoja zlosc czy tez upokorzenie zamienic w cos dobrego, pozytywnego, fortuna kolem sie toczy, skoncentruj sie na sobie, a moze za pare miesiecy albo rok czy 2 lata ten delikwent bedzie sie prosil o spotkanie, a Ty wtedy nawet nie bedziesz o nim pamietac, bo bedziesz szczesliwa, spelniona, piekna i inteligentna kobieta............. z innym mezczyzna:):):) powodzenia!

Gość gość
Popieram Gość 22:57 , a do tego zobaczysz jak on skończy i z kim :)

Gość gość
Dokładnie! Byłam kiedyś z takim dupkiem ktory mnie olewal i miał za nic a ja zakochana jak ta głupia za nim latalam. Pozniej na horyzoncie pojawił sie moj obecny mąż. Jestesmy 10 lat razem. A tamten? Po tym jak mnie zostawił i dowiedział sie ze jestem w stabilnym zwiazku zaczal przylazic i błagać o wybaczenie. W ryj mu sie zasmialam. Ostatnio mama mi mowila ze spotkała go na ulicy. Wracał chyba z imprezy rano a ona na zakupy szła. Zaczal wrzeszczec za nią ze nadal mnie kocha. Moja matka tylko w głowę sie postukała. A ja? Ja mam cicha satysfakcję. Mam meza, kochana corke, dobra prace. Czego mi jeszcze trzeba? A on? On sam jak palec z matka mieszka.

Gość gość
Czuj swoją wartość kobieto, ta gadka z traktowaniem jak śmiecia, to tylko twój punkt widzenia, śmieciem jest on i tak należy to traktować, czyli nawet nie warto spojrzeć i zająć się swoimi sprawami. I podziwiać przyrodę bez śmieci :) Ty nie jesteś niczemu winna, ty wciąż jesteś ok babka, to facet ma zj****y charakterek.

Gość gość
Też bym chciała się dowiedzieć jak dokładnie postąpił oprócz randkowania z małolatami. Co do zemsty to wymagałoby intrygi w filmowym stylu, a życie nie leci wg scenariusza, więc nie wiadomo czy by się udało.