Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczucie ciepła w czasie okresu i kilka dni po

Polecane posty

Gość gość

czy ktoras tak ma? w te dni jest mi caly czas cieplo,wogole nie ejstem wrazliwa na zimno tak jak w pozostale dni. mam tak mniej wiecej od pol roku. boje sie,ze to cos zlego

Gość gość
Hormony, ot co A niby czemu kobiety w menopauzie maja uderzenia gorąca ?

Gość gość
W ciazy tez zawsze jezt cieplo.Przynajmniej mnie w obu tak bylo i wielu moim znajomym.

Gość gość
no ja chyba menopauzy jeszcze nie mam. ale nie mam uderzen goraca tylko po prostu jest mi caly czas cieplo i nie marzne prawie wogole przy takiej temperaturze w ktorej w inne dni zwlaszcza w drugiej fazie cyklu marznę i ubieram sie cieplej

Gość gość
Nie cYtasz ze zrozumieniem Winne sa zaburzenia hormonów a te występują w rożnych okresach zycia u kobiety

Gość gość
a konkretniej jakie hormony wtedy sa dominujące? kiedys te roznice w odczuwaniu temperatur byly dla mnie jakos mnie zauwazalne,bylam po prostu zmarzluchem, a teraz widze duza roznice między pierwsza faza cyklu a druga

Gość gość
dzsiaj jestem w 13 dniu cyklu i widze ze zrobilam sie znowu bardziej wrazliwa na zimno i nie jest mi juz tak cieplo jak wczesniej.dodam ze podejrzewam u siebie zakwaszenie organizmu przez zla diete(glownie zbyt duzo slodyczy, duzo zywnosci przetworzonej). od kilku dni zmieniam diete ,nie jem nic slodkiego(pije tylko jedna kawe dziennie z lyzeczka cukru) ,staram sie jesc wiecej warzyw i owocow o odczynie zasadowym.